Η ΔΕΕΠ Χανίων αποχαιρετά τον Μανώλη Κουβαριτάκη

Newsroom
Newsroom

Το συλλυπητήριο μήνυμα

"Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα ανήμερα της 25ης Μαρτίου, την είδηση του θανάτου του αγαπητού σε όλους μας, Μανώλη Κουβαριτάκη. Ο Μανώλης ήταν πάντα μπροστάρης στους αγώνες της παράταξης και για αυτό άλλωστε η τοπική κοινωνία του δήμου Πλατανιά τον εξέλεγε για αρκετά χρόνια, πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας. Ο Μανώλης ήταν ένας αγνός αγωνιστής της φιλελεύθερης παράταξης μας και είχε μάθει να κερδίζει σε όποια μάχη και αν ριχνόταν. Γι αυτό άλλωστε αποτελούσε και πρότυπο για τα νεότερα μέλη μας. Δυστυχώς όμως η μάχη που έδινε τον τελευταίο καιρό, ήταν άνιση…" αναφέρει στην επιστολή της η ΔΕΕΠ Χανίων.

"Ο Μανώλης Κουβαριτάκης θα μείνει πάντα στις καρδιές μας και στην μνήμη μας, για την αγωνιστικότητα του, για το πάθος του για ότι έκανε και αγαπούσε, για το αγέρωχο βλέμμα του. 

Ο Πρόεδρος και όλα τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Χανίων, εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και στους οικείους του.

Καλό σου ταξίδι, Μανώλη!"

 

Το τελευταίο "αντίο" θα πουν οι οικείοι του την Κυριακή 26 Μαρτίου, στη 1:30 το μεσημέρι, στη Μονή Τιμίου Σταυρού στον Ταυρωνίτη, όπου θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία.

Η σορός του θα βρίσκεται στην Μονή Τιμίου Σταυρού από τις 11:30 το πρωί.

Η ταφή του θα γίνει στο κοιμητήριο του ναού Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, στο Πολεμάρχι Κισάμου.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ