Η δημοτική αρχή Φαιστού για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Η δημοτική αρχή Φαιστού για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Τι λένε ο Δήμαρχος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος

Σε δήλωσή του για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης αναφέρει:

«Το περιβάλλον είναι το σπίτι μας. Με αυτή τη λογική η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος πρέπει να μας υπενθυμίζει τα όσα έχουμε υποχρέωση να πράττουμε καθημερινά ως στάση ζωής. 
Ως Δήμος Φαιστού προσπαθούμε και υλοποιούμε δράσεις καθαρισμών καθ’ ολη τη διάρκεια του έτους, αναγνωρίζοντας πως πρέπει να προσφέρουμε στη φύση και τον τόπο μας περισσότερα απ’ ότι μας προσφέρει. Κοινός στόχος όλων παραμένει ένα περιβάλλον καθαρό και βιώσιμο. Γι’ αυτό παλεύουμε και αυτό προσπαθούμε». 

Η δήλωση του αντιδημάρχου Αντώνη Κωνσταντουλάκη:

"Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος μας θυμίζει την ευθύνη που έχουμε απέναντι στον άνθρωπο και τη φύση. Είναι χρέος μας να διαφυλάξουμε και να προστατεύσουμε τόσο τους χώρους μέσα στους οποίους εργαζόμαστε και ζούμε, όσο όμως και τους ελεύθερους ανοικτούς πνεύμονες πρασίνου. Οι υπηρεσίες Περιβάλλοντος και οι αρμόδιες Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Φαιστού υλοποιήσαμε τις προηγούμενες ημέρες σειρά από δράσεις καθαριότητας σε διαφορά σημεία του δήμου μας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα. Δράσεις όμως πραγματοποιούνται συνεχώς με στόχο πάντοτε τους δημότες και το δήμο μας".Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ