Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων για την εκδήλωση του Σαββάτου

Διοργανώθηκε το Σάββατο στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών

Μήνυμα αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό έστειλε το Σάββατο η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων στη διάρκεια εκδήλωσης που διοργανώθηκε στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών στα Χανιά. Στη σχετική ανακοίνωση της επιτροπής επισημαίνονται τα εξής:

«Δεν είναι ο ιμπεριαλισμός ανίκητος. Ανίκητοι είναι οι λαοί όταν αγωνίζονται για το δίκιο τους!
Στον ιμπεριαλισμό καμιά υποταγή! Η μόνη υπερδύναμη είναι οι λαοί!»

Αυτό ήταν το κυρίαρχο μήνυμα που έστειλε με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο  22 του Μάη στο Πάρκο Ειρήνης και Φίλιας των Λαών η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων.
Η χθεσινή αντιιμπεριαλιστική εκδήλωση έστειλε επίσης μήνυμα αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό, που μετρά τις πληγές του από το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.

Επιτροπή Ειρήνης
Η εκδήλωση του Σαββάτου περιελάβανε απαγγελία ποιημάτων και μουσικές από μικρά παιδιά. Οι μελωδίες τους, οι παλλόμενες φωνές τους, οι εικαστικές τους δημιουργίες έδωσαν χρώμα, ζωντάνια και σίγουρα μεγάλη ελπίδα και αισιοδοξία σε όλους! 
Χαιρετισμούς απεύθυναν ο πρόεδρος του Σωματείου Επισιτισμού Σήφης Αποστολάκης και εκπρόσωπος του Συλλόγου Γυναικών Χανίων.

Επιτροπή Ειρήνης

Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων κ. Μανώλης Παπαδομανωλάκης που σημείωσε μεταξύ άλλων πως  «Στο μαύρο μέτωπο, που υψώνεται σήμερα από τις ΗΠΑ,ΝΑΤΟ,ΕΕ και τις δυνάμεις που τις υπηρετούν, η απάντηση είναι ένα μεγάλο αντιπολεμικό αντιιμπεριαλιστικό λαϊκό μέτωπο. Γιατί οι λαοί μπορούν να νικήσουν και να βάλουν φραγμό στα εγκληματικά σχέδια των ιμπεριαλιστών.

Επιτροπή Ειρήνης

Σ΄ αυτές τις συνθήκες οι Χανιώτες, ο λαός της Κρήτης, πρέπει να στηρίξει τις πολύμορφες δράσεις για το κλείσιμο της Βάσης της Σούδας και των άλλων αμερικανο-ΝΑΤΟϊκών βάσεων και την απεμπλοκή της χώρας μας από τους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς κι ανταγωνισμούς.»

Επιτροπή Ειρήνης

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ομιλία του προέδρου της Επιτροπής Ειρήνης

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ