Η καριέρα που ονειρευόσουν στο ξενοδοχείο ξεκινά τώρα!

1η Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας 2022

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων σας προσκαλεί στην 1η Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας 2022, το Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022, κατά τις ώρες 10:00 - 17:00, στο Ξενοδοχείο Σαμαριά, στα Χανιά.

Στόχος είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία στον ξενοδοχειακό κλάδο να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους των ξενοδοχείων της Ένωσή μας, που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό για τη στελέχωσή τους. Το πάθος, η σκληρή δουλειά και ο επαγγελματισμός είναι από τα πλεονεκτήματα που αναζητούν τα ξενοδοχεία μας σε κάθε υποψήφιο.

Ελάτε να μάθετε τι μπορεί να σημαίνει για εσάς μια καριέρα σε μια ξενοδοχειακή επιχείρηση!

 

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

  • Ανανεωμένο και εκτυπωμένο βιογραφικό
  • Ηλεκτρονικό πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης
  • Ταυτότητα ή διαβατήριο
 

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ

Για τους παρευρισκόμενους απαιτείται έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης . Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στον χώρο με ταυτόχρονη τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων και των κανόνων υγιεινής. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2821060540-1 ή στο e-mail :  info@haniahotels.gr

Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή

Όσοι δεν μπορούν να συμμετάσχουν στη συνάντηση, μπορούν να υποβάλουν το βιογραφικό τους εδώ προκειμένου να προωθηθεί σε όλα τα μέλη της Ένωσης.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ