Η "Λαϊκή Συσπείρωση Ηρακλείου" για το δάνειο του δήμου Ηρακλείου

Newsroom
Newsroom

"Φαστ τρακ διαδικασίες στις πλάτες του ηρακλειώτικου λαού" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη

Με αφορμή τις εξελίξεις στο θέμα του προϋπολογισμού του δήμου Ηρακλείου για το 2024, η δημοτική παράταξη "Λαϊκή Συσπείρωση Ηρακλείου" σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

"Η Δημοτική αρχή τις τελευταίες μέρες, σε ένα κρεσέντο "έκτακτων" συνεδριάσεων, χωρίς περιθώριο ουσιαστικής προετοιμασίας και συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην Δημοτική Επιτροπή, υποτιμά ένα από τα βασικότερα πολιτικά ζητήματα, αυτό της οικονομικής διαχείρισης του Δήμου! Μετά τη χτεσινή έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με  πρόσκληση που στάλθηκε μόλις 24 ώρες πριν! με εισήγηση για τον προϋπολογισμό του 2024, κλήθηκε η δημοτική επιτροπή σήμερα στις 9.30 πμ, για τηλεδιάσκεψη στις 10.00 πμ (μετά από μισή ώρα!) για το θέμα του δανείου!
Βιάζεται να υφαρπάξει αποφάσεις χωρίς να προλάβει κανείς δημοτικός σύμβουλος να μελετήσει τον προϋπολογισμό, αφού κατά τον δήμαρχο το θέμα ήταν απλά (!) η διαπίστωση της ελλειμματικότητάς του, που κατά τη γνώμη του δεν χρειάζεται καμιά μελέτη για να διαπιστωθεί.
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταγγέλλει τις φαστ τρακ διαδικασίες αλλά και την πολιτική που ακολουθεί η σημερινή δημοτική αρχή, στα χνάρια των προηγούμενων, να φορτώνει νέα βάρη στους δημότες, ενώ την ίδια ώρα, κανένας άλλος συνδυασμός, διαχρονικά όπως και σήμερα, δεν λέει κουβέντα για τα εκατομμύρια ευρώ θεσμοθετημένων πόρων που δεν αποδίδονται από τις κυβερνήσεις!

Λαϊκή συσπείρωση

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ