Η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης ενισχύει με εξοπλισμό πυρόσβεσης την ομάδα «ΕΝΑ»

Newsroom
Newsroom

Την Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Ρεθύμνου

Στo πλαίσιo ενίσχυσης των πιστοποιημένων στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ) εθελοντικών ομάδων Πολιτικής Προστασίας, που δραστηριοποιούνται στην ΠΕ Ρεθύμνης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου κα Λιονή Μαρία παρέδωσε για χρήση στην Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Ρεθύμνου «Ένα», εξοπλισμό πυρόσβεσης, προκειμένου να ενισχυθεί το πολύπλευρό έργο της παραπάνω ομάδας.

Συγκεκριμένα παραδόθηκαν 31 ζευγάρια υποδήματα κατάλληλα για επέμβαση σε περιοχή, όπου εξελίσσεται δασική πυρκαγιά, 10 μάσκες προσώπου για πεζοπόρο τμήμα πυρόσβεσης, καθώς και τέσσερες επινώτιοι πυροσβεστήρες.

Η κα Λιονή δήλωσε σχετικά:

 « Παραδίδουμε τα παραπάνω υλικά στην εθελοντική ομάδα πολιτικής προστασίας Ρεθύμνου «ΕΝΑ» ως έμπρακτη αναγνώριση της συνεισφοράς της σε θέματα πυρασφάλειας και πυρόσβεσης στην περιοχή μας. Αναγνωρίζουμε το σημαντικό ρόλο που παίζουν οι εθελοντές στην προστασία της περιοχής μας από φυσικές καταστροφές, όπως πχ η πυρκαγιά, η πλημμύρα κτλ. Ευχαριστούμε την ομάδα «ΕΝΑ και τα μέλη της που, αφιερώνοντας τον χρόνο από την προσωπική τους ζωή, προσφέρουν ένα ανεκτίμητο έργο, αυξάνοντας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών του Ρεθύμνου. Η ΠΕ Ρεθύμνης θα συνεχίσει να ενισχύει τις πιστοποιημένες εθελοντικές ομάδες πολιτικής προστασίας του Ρεθύμνου και στο μέλλον, όπως πράττει συστηματικά τα τελευταία χρόνια».

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ