Η "Πρωτοβουλία Αντίστασης" για την έκτακτη προσγείωση πολεμικού αεροσκάφους

Newsroom
Newsroom

Κάνει λόγο για "επικίνδυνα συμβάντα" που πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα

Με αφορμή την έκτακτη προσγείωση πολεμικού αεροσκάφους των ΗΠΑ στο αεροδρόμιο των Χανίων το μεσημέρι της Δευτέρας, η "Πρωτοβουλία Αντίστασης" σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

"Όλο και πιο πυκνά τελευταία, έκτακτα και επικίνδυνα συμβάντα στο αεροδρόμιο των Χανίων με πολεμικά αεροσκάφη των ΗΠΑ ΝΑΤΟ, σοκάρουν τους χανιώτες και ιδιαίτερα τους κατοίκους του ακρωτηρίου. Παρά τον οργασμό της τουριστικής σεζόν διακόπηκαν αφίξεις και αναχωρήσεις για αρκετή ώρα ενώ έκλεισαν γειτονικοί αεροδιάδρομοι για να δωθεί προτεραιότητα στην προσγείωση πολεμικού αεροσκάφους των ΗΠΑ στο οποίο διαπιστώθηκε βλάβη στον αέρα.

Όσο πυκνώνουν οι δραστηριότητες του πολεμικού ορμητήριου των ΗΠΑ που έχει μετατραπεί ο τόπος μας, τόσο θα πυκνώνουν τέτοια συμβάντα και κάποια στιγμή πολύ πιο επικίνδυνα. Προστίθενται αυτοί οι κίνδυνοι στους ακόμη μεγαλύτερους από την εμπλοκή της χώρας μας στα πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ ΝΑΤΟ. Μόνο όριο στους κινδύνους που ζώνουν συνολικά τη ζωή μας, το δυνάμωμα όλων των μετώπων πάλης του λαού με βασικό και σε σχέση αλληλοτροφοδότησης το μέτωπο πάλης για το μεροκάματο αλλά και ενάντια  στην πολεμική εμπλοκή στα πολεμικά σχέδια των ιμπεριαλιστών".

Διαβάστε επίσης:

Χανιά: Πρόβλημα σε πολεμικό αεροσκάφος σήμανε συναγερμό στο αεροδρόμιο

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ