Η σύναξη νέων του Αγίου Τίτου στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ατάλης - Μπαλή

Newsroom
Newsroom

Την αποστολή υποδέχθηκε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Πρόδρομος

Το απόγευμα της Πέμπτης, 1ης Ιουνίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ατάλης-Μπαλή, όπου είχε τη χαρά να υποδεχθεί τον Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερο Εμμανουήλ Αντωνακάκη, Εφημέριο του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίου Τίτου Ηρακλείου και υπεύθυνο της Συνάξεως Νέων και Φοιτητών της Ενορίας, μαζί με πολυπληθή όμιλο νέων και φοιτητών, οι οποίοι προσήλθαν προσκυνηματικά στην Ιερά Μονή.

Σύναξη νέων

Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται ακόμη τα εξής:

"Ο Καθηγούμενος της Μονής, Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Παρθένιος Καλυβιανάκης, τέλεσε τον Εσπερινό, κατά τον οποίο έψαλαν οι νέοι με τη συνοδεία του π. Εμμανουήλ Αντωνακάκη.

Προ της απολύσεως του Εσπερινού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Πρόδρομος καλωσόρισε με θερμούς λόγους τα μέλη της Συνάξεως Νέων και Φοιτητών του Αγίου Τίτου Ηρακλείου, η οποία επί σειρά πολλών ετών δίδει γλυκείς καρπούς στην Εκκλησία της Κρήτης.

Σύναξη νέων

Ο Σεβασμιώτατος διένειμε σε όλους τους προσκυνητές ως ευλογία ιερές εικόνες και τον προσφάτως εκδοθέντα Ιερό Παρακλητικό Κανόνα στον Τίμιο Πρόδρομο και τους Αγίους Γεννήτορές του, Ζαχαρία και Ελισάβετ.

Ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους της Ιεράς Μονής και στη συνέχεια φιλοξενία στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Προσκυνήματος της Παναγίας Χαρακιανής".  

σύναξη νέων

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ