Η τραγωδία την έκανε πιο δυνατή!

Η τραγωδία την έκανε πιο δυνατή!

Καθηλωτικό μήνυμα από την Κωνσταντίνα Παγάνη που έχασε τη μητέρα της από τα χέρια του θείου της - Μαζεύει τα "κομμάτια" της και κοιτάζει μπροστά!

Πριν από σχεδόν δύο χρόνια η μητέρα της έπεσε νεκρή από τα χέρια του θείου της. Η Κωνσταντίνα Παγάνη, έχοντας πάντα αυτή την τραγωδία να τη "στοιχειώνει", μάζεψε τα κομμάτια της, μετέτρεψε τον πόνο σε δύναμη και κοίταξε μπροστά...

"Είμαι πολύ δυνατή σαν άνθρωπος. Μαθαίνω από τα πάντα να παίρνω μόνο τα θετικά. Από αυτή την υπόθεση ποιο ήταν το θετικό; Κανένα! Έγινα όμως πιο δυνατή" - είπε η νεαρή κοπέλα, σε συνέντευξή της στο "Love It" και στην Ιωάννα Μαλέσκου.

"Το γονατίζω πριν με γονατίσει αυτό" - είπε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Παγάνη, ξετυλίγοντας πτυχές του εαυτού της: "Είμαι πολύ ευαίσθητη. Μπορεί να είμαι πολύ δυνατή, να αντιμετωπίζω τις δύσκολες καταστάσεις με μια περίεργη εσωτερική δύναμη, αλλά είμαι και πάρα πολύ ευαίσθητη"

Η τραγική ειρωνεία για την εστεμμένη στο διαγωνισμό ομορφιάς "Miss Transcontinental" που προωθεί την εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας, ήταν ότι έμελε αυτό ακριβώς το κοινωνικό μήνυμα να πέσει σαν κεραυνός στην ίδια της την οικογένεια. "Το 2017 που πήγα στην Αμερική, συμμετείχα σε καλλιστεία με σκοπό να σταλεί μήνυμα κατά της ενδοοικογενειακής βίας. Έπειτα προέκυψε το My Style Rocks και σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ καλό μέσα και από ένα τέτοιο παιχνίδι να στείλω ένα κοινωνικό μήνυμα όπως και έκανα" - είπε η ίδια.

Ακολούθησε λοιπόν, το "My Style Rocks", ενώ αφού και αυτός ο κύκλος έκλεισε για την όμορφη Κρητικοπούλα, η ίδια κάνει σχέδια για το μέλλον. Και το μέλλον της φαίνεται πως είναι μακριά από τον τόπο καταγωγής της. "Είμαι σε φάση δημιουργικότητας. Ετοιμάζω κάτι δικό μου στην Αθήνα. Δεν έχω σκοπό να γυρίσω στην Κρήτη" - είπε, εξηγώντας πως σχεδιάζει τη λειτουργία τμήματος γυναικείας πυγμαχίας, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό των γυναικών που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με ένα ανδροκρατούμενο άθλημα. 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ