Ικανοποίηση για την ηλεκτρονική "κατάθεση πινακίδων"

Ικανοποίηση για την ηλεκτρονική "κατάθεση πινακίδων"

Στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Γραφείων Ενοικιάσεων Αυτοκινήτων και Δικύκλων

Την ικανοποίησή της γιατί ένα μακροχρόνιο αίτημα του κλάδου εισακούστηκε, εκφράζει σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γραφείων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων & Δικύκλων. 
"Πατώντας ένα πλήκτρο στον υπολογιστή θα μπορούμε επιτέλους να βάζουμε τα αυτοκίνητα σε ακινησία και το αντίθετο χωρίς να καταθέτουμε πινακίδες", αναφέρει η ανακοίνωση, στην οποία αναλυτικά επισημαίνεται:

"Επιτέλους ένα μακροχρόνιο αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γραφείων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων & Δικύκλων Π.Ο.Γ.Ε.Α.ΔΙ  εισακούστηκε από τον Γενικό Γραμματέα ΑΑΔΕ κ. Γεώργιο  Πιτσιλή   και  όπως  ανακοίνωσε  ο  Υπουργός   ηλεκτρονικής   διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Πιερρακάκης,  σύντομα θα προχωρήσει στην κατασκευή πλατφόρμας και σε νομοθετική ρύθμιση. 

Ένα τεράστιο θέμα προχωράει στην λύση του , ένα θέμα που θα βοηθήσει χιλιάδες επιχειρήσεις του κλάδου ενοικιάσεως αυτοκινήτων, να απαλλαγούν από τον βραχνά της κατάθεσης των πινακίδων στις Δ Ο Υ για ακινησία και την άρση ακινησίας κάθε φορά που τελείωνε και άρχιζε η τουριστική σεζόν , αλλά και η απαλλαγή των υπαλλήλων των Δ Ο Υ από την παραλαβή και παράδοση τους καθώς και το απαράδεχτο του χώρου φύλαξης τους.

Με την ψήφιση του μέτρου αυτού θα βοηθήσει στα μέγιστα στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων αφού όλη η διαδικασία θα πραγματοποιείτε από  το γραφείο της επιχείρησης πατώντας ένα μόνο πλήκτρο .
Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας , στον Γενικό Γραμματέα κ. Γεώργιο  Πιτσιλή να  κάνει αποδεχτό το αίτημα μας, δείχνοντας έτσι ότι η σημερινή κυβέρνηση, έχει καλά αντανακλαστικά και πραγματικά εργάζεται στην κατεύθυνση υλοποίησης των εξαγγελιών του Πρωθυπουργού  κ. Μητσοτάκη για την στήριξη και ανάπτυξη των επιχειρήσεων .
  Ελπίζουμε σύντομα η πρόταση αυτή να έρθει προς ψήφιση και την επόμενη τουριστική περίοδο οι επιχειρήσεις του κλάδου να απολαύσουν το μέτρο που τόσα χρόνια ζητούν , 
αλλά δυστυχώς δεν εισακούονταν.                                                                                                                                      
 Να σημειωθεί ότι το όφελος του μέτρου όταν ψηφιστεί θα έχει  οριζόντια απήχηση και θα αφορά και τα αυτοκίνητα των ιδιωτών".         

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ