Ημερίδα για τον κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Σύλλογο Ξενοδόχων Ρεθύμνου την Πέμπτη 2 Μαΐου
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ρεθύμνου διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2016/679 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GDPR) ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ».
Εισηγητής θα είναι ο Παναγιώτης Περάκης, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, DEA δικαίου πληροφορικής, μέλος Επιστημονικού Συμβουλίου Ιδρύματος Τσάτσου - υπεύθυνος για θέματα προσωπικών δεδομένων.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Σύλλογο Ξενοδόχων Ρεθύμνου την Πέμπτη 2 Μαΐου στις 18:00 στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου.
- Αντωνακάκης: Ποινικό αδίκημα η μη τήρηση προεκλογικων δεσμεύσεων
- Το γλέντι εξελίχθηκε σε επεισόδιο - Απέναντι στις συστάσεις ... επίθεση!
- Τροχαία δυστυχήματα: κάθε χρόνο... και χειρότερα !
Πηγή:goodnet.gr