Ημερίδα για τον κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Σύλλογο Ξενοδόχων Ρεθύμνου την Πέμπτη 2 Μαΐου

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ρεθύμνου διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2016/679 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GDPR) ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ».

Εισηγητής θα είναι ο Παναγιώτης Περάκης, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, DEA δικαίου πληροφορικής, μέλος Επιστημονικού Συμβουλίου Ιδρύματος Τσάτσου - υπεύθυνος για θέματα προσωπικών δεδομένων.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Σύλλογο Ξενοδόχων Ρεθύμνου την Πέμπτη 2 Μαΐου στις 18:00 στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου.

Πηγή:goodnet.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση