Ημερίδα στο Ηράκλειο, για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ

Ημερίδα στο Ηράκλειο, για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ
Newsroom
Newsroom

Το πρωί της Πέμπτης, 19 Μαΐου, στο Επιμελητήριο

Η Ένωση Καταναλωτών Περιφέρειας Κρήτης, στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Τ.Ε.Β.Α. (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων) της Περιφέρειας Κρήτης έχει αναλάβει την πραγματοποίηση δράσεων και ενημερωτικών ημερίδων επιμόρφωσης σε όλη τη Κρήτη. Οι ημερίδες εστιάζουν στην παροχή Νομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών που άπτονται με την επίλυση γενικών και ειδικών θεμάτων που απασχολούν τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ.

Με γνώμονα την εξάλειψη της φτώχειας, στις ίδιες ημερίδες, οι καταρτιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να γνωρίσουν διαδικασίες και τρόπους για την ορθολογική διαχείριση του Οικογενειακού προϋπολογισμού. Ο ορθός σχεδιασμός και ο έλεγχος των δαπανών, στοχεύει στην οικονομική αναδιοργάνωση και την επίτευξη αξιοπρεπούς επιπέδου διαβίωσης με περισσότερη σύνεση, σε περίοδο υγειονομικής και κοινωνικοοικονομικής αστάθειας.
Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης παρακολουθεί και συντονίζει το σύνολο των δράσεων του Προγράμματος του ΤΕΒΑ.

Η Ημερίδα για την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 στις 10:00 π.μ. στο Ηράκλειο, στην αίθουσα Καστελλάκη στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.
Την εν λόγω Ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν οι υποστηριζόμενοι από το Πρόγραμμα του ΤΕΒΑ, όπως και κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης. Η Ημερίδα πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Δ/νση Κοινωνικής Ανάπτυξης του Δήμου Ηρακλείου.


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ