Ηράκλειο 3.7.5: "Προχειρότητα και έλλειψη σχεδίου από τη δημοτική αρχή"

Ηράκλειο 3.7.5: "Προχειρότητα και έλλειψη σχεδίου από τη δημοτική αρχή"

Ανακοίνωση με αφορμή τις αναμορφώσεις του δημοτικού προϋπολογισμού

"Είμαστε  όλοι θεατές της   προχειρότητας, της έλλειψης  σχεδίου και προσανατολισμού  που  η δημοτική αρχή  του Ηρακλείου επιδεικνύει" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η  παράταξη  "Ηράκλειο 3.7.5" με φόντο τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τις συνεχείς - όπως αναφέρει - αναμορφώσεις του δημοτικού προϋπολογισμού. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου, η παράταξη  “Ηράκλειο 3.7.5” άσκησε αυστηρή κριτική στο διαρκώς επαναλαμβανόμενο  φαινόμενο των αναμορφώσεων  του δημοτικού προϋπολογισμού.

Έχοντας περάσει περίπου  40 μέρες από την ψήφιση του προϋπολογισμού παρακολουθούμε την   καταστρατήγηση του σχεδίου του προϋπολογισμού  «που δυστυχώς  πέρασε μειοψηφικά»,  με περίπου  50 αναμορφώσεις έως τώρα,   οδηγώντας ουσιαστικά τον προϋπολογισμό εκτός σχεδίου.Να γιατί σύσσωμη η αντιπολίτευση καταψήφισε τον προϋπολογισμό του 2021!

Δυστυχώς,  για  άλλη μια χρονιά και μάλιστα από τον πρώτο μήνα,  είμαστε  όλοι θεατές της   προχειρότητας,   και  της έλλειψης  σχεδίου και προσανατολισμού  που  η δημοτική αρχή  του Ηρακλείου επιδεικνύει 

Με αυτή  την πολιτική, η δημοτική αρχή, αναιρεί τον ίδιο της τον εαυτό. Αποδεικνύει ότι τον προϋπολογισμό που συνέταξε, τον ψήφισε για να μην τον εφαρμόσει! και επιδίδεται σε επίμονο αγώνα για την ανατροπή των δεδομένων του, υποβάλλοντας συνεχώς αιτήματα για την αναμόρφωση του.

Είναι σαφές ότι αυτή η ανακολουθία, αποβαίνει τελικά σε βάρος των πολίτων και   του παραγόμενου δημοτικού έργου  και αναιρεί κάθε δυνατότητα ορθού προγραμματισμού και υλοποίησης σχεδίου, στερώντας  τη  δημιουργία   αξίας  για τη κοινωνία. 

Η σημερινή δημοτική αρχή του Ηρακλείου,  αγνοώντας επιδεικτικά τα μηνύματα από   την λαϊκή βούληση των πολιτών,    αποδεικνύει καθημερινά την έλλειψη ικανότητας, όχι μόνο να προγραμματίσει,  να εκτελέσει,  να υλοποίηση, αλλά και την έλλειψη,    να κατανοήσεις,  να οραματιστεί και να σχεδιάσει έργα και δρασεις,    μέσα από  τις προκλήσεις της εποχής  και απο το μέλλον το οποίο διαμορφώνεται! 

 

Δείτε επίσης:

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5: Απάντηση στα όσα επικαλείται η Αντιδήμαρχος Οικονομικών

Καταδικάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου την επίθεση στο γραφείο Αυγενάκη

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ