ΚΡΗΤΗ
Ηράκλειο: η αυτόφωρη σύλληψη ήταν για το καλάσνικοφ, το υπόβαθρο όμως είναι πορνογραφία ανηλίκου
Τι καταγγέλλεται και τι αποδίδεται σε 28χρονο κρητικό - Στο κινητό του βρέθηκαν «ευαίσθητες» φωτογραφίες
Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται 28χρονος Κρητικός, από χωριό του νομού Ηρακλείου, σε βάρος του οποίου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Cretalive.gr, σχηματίζεται δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκου αλλά και κατοχή πολεμικού όπλου και συγκεκριμένα καλάσνικοφ.
Με σκοπό το φλερτ ο άνδρας αυτός φέρεται να προσέγγισε ένα κορίτσι, μόλις 14, 5 ετών. Στις μεταξύ τους επικοινωνίες κατάφερε, δυστυχώς, να πείσει την ανήλικη να του αποστείλει διαδικτυακά κάποιες πιο προσωπικές φωτογραφίες της, τις οποίες όμως στην πορεία ο 28χρονος φρόντισε, όπως καταγγέλλεται, να τις στείλει και σε οικείο πρόσωπο της ανήλικης προκειμένου να την εκδικηθεί επί της ουσίας για κάτι που τον δυσαρέστησε.
Φυσικά, η οικογένεια του κοριτσιού αντέδρασε άμεσα και στις αρχές Δεκεμβρίου προσέφυγε στις Αρχές, ζητώντας τη διερεύνηση της υπόθεσης και την τιμωρία του υπαίτιου.
Δημοσιογραφικές πηγές του Cretalive.gr αναφέρουν ότι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα στην οικία του 28χρονου όπου βρήκαν στο κινητό του τηλέφωνο τις επίμαχες φωτογραφίες, βρήκαν όμως και ένα καλάσνικοφ, η κατοχή του οποίου, όπως είναι γνωστό, συνιστά κακούργημα.
Ο 28χρονος με τη δικογραφία που σχημάτισε σε βάρος του το αρμόδιο γραφείο Ανηλίκων της Ασφάλειας Ηρακλείου θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου.
Τί κατέσχεσε η ΕΛ.ΑΣ
Σε ανακοίνωσή της, η Ελληνική Αστυνομία γνωστοποίησε πως στο πλαίσιο επιχείρησης αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου, σε περιοχή του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 28χρονου κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
πολεμικό τυφέκιο τύπου “Kalashnikov”,
γεμιστήρας
113 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων
μαχαίρι
2 κινητά τηλέφωνα
Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
