"Ηράκλειο, η Πόλη μας": "Αγκάλιασαν τον Μ. Καραμαλάκη στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων"

Newsroom
Newsroom

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου

Ασταμάτητα συνεχίζονται οι επαφές του Υποψηφίου Δημάρχου Ηρακλείου, Μιχάλη Καραμαλάκη, με τους Δημότες, καθώς το πρωί της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου, συνοδευόμενος από μέλη της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας», περπάτησε επί της Λεωφόρου 62 Μαρτύρων και συνομίλησε με καταστηματάρχες, κατοίκους αλλά και διερχόμενους από την περιοχή. Στο πλαίσιο της περιοδείας μάλιστα, επισκέφθηκαν και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου, όπου χαιρέτησαν και συνομίλησαν με τους εργαζόμενούς της.

Καραμαλάκης 62 Μαρτύρων

 Ο Μιχάλης Καραμαλάκης έτυχε θερμής υποδοχής από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στην περιοχή. Μικροί και μεγάλοι έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι να φωτογραφηθούν μαζί του και να του ευχηθούν «καλή επιτυχία» στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Επιπροσθέτως, όσοι καταστηματάρχες και μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής συναντήθηκαν με τον υποψήφιο Δήμαρχο, δεν παρέλειψαν να εκφράσουν την ανησυχία τους για τα προβλήματα της περιοχής. Ανάμεσά τους το κυκλοφοριακό, η καθαριότητα, η έλλειψη πρασίνου αλλά και χώρων στάθμευσης. 

Καραμαλάκης 62 Μαρτύρων

Με το πέρας της περιοδείας, ο Μιχάλης Καραμαλάκης, δήλωσε: 

«Με τους υποψηφίους του συνδυασμού μας, περπατήσαμε ξανά στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων, για να καταφέρουμε να αφουγκραστούμε απ’ άκρη σε άκρη της, τους προβληματισμούς των Δημοτών για το μέλλον της περιοχής. Όπως μας ανέφεραν, αισθάνονται παραμελημένοι και επιθυμούν επιτέλους κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά με τα αιτήματα που έχουν, ώστε η καθημερινότητα τους να γίνει πιο εύκολη και η ποιότητα ζωής τους να αναβαθμιστεί. Τους υποσχόμαστε πως αν μας δώσουν την ευκαιρία, η εικόνα της περιοχής θα αλλάξει ουσιαστικά ήδη από τις πρώτες ημέρες».

Καραμαλάκης 62 Μαρτύρων

Καραμαλάκης 62 Μαρτύρων

Καραμαλάκης 62 Μαρτύρων

Καραμαλάκης 62 Μαρτύρων

Καραμαλάκης 62 Μαρτύρων

Στη photo gallery που θα βρείτε παρακάτω, δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την περιοδεία του κ. Καραμαλάκη

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ