ΚΡΗΤΗ
Ηράκλειο: Κοπή πίτας και προσυνεδριακός διάλογος του ΠΑΣΟΚ για το 2026 - Βίντεο & φωτογραφίες
"Αισθάνομαι τιμή και δέος να απευθύνομαι στο κάστρο της δημοκρατικής παράταξης, σε αυτή την ιστορική τοπική οργάνωση" είπε μεταξύ άλλων στον σύντομο χαιρετισμό του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Επικρατείας Δημήτρης Μάντζος
Με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ευχές για το 2026 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 10/2, στο Μαρίνα Café η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου.
Η εκδήλωση σηματοδότησε την έναρξη του προσυνεδριακού διαλόγου του Κινήματος στην Κρήτη, με στόχο τη συζήτηση και την επαναβεβαίωση των προγραμματικών θέσεων ενόψει του επικείμενου συνεδρίου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Επικρατείας Δημήτρης Μάντζος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στα τοπικά στελέχη, μέλη και τους φίλους του Κινήματος.
"Αισθάνομαι τιμή και δέος να απευθύνομαι στο κάστρο της δημοκρατικής παράταξης, σε αυτή την ιστορική τοπική οργάνωση" είπε μεταξύ άλλων και συνεχίζοντας τόνισε "Πού ήταν οι βουλευτές της ΝΔ όταν οι πρακτικές τους εξέθεταν την Κρήτη στο πανελλήνιο. Εμείς δώσαμε τον αγώνα εναντίον της διαφθοράς σε όλα τα επίπεδα."
"Να σταθούμε κοντά στον Νίκο Ανδρουλάκη με ενότητα, συνοχή και διεύρυνση στις προοδευτικές δυνάμεις που έρχονται κοντά μας" πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας "Ευχαριστώ όσες και όσους έμειναν κοντά μας σε πολύ δύσκολες εποχές, όταν όλοι ήθελαν να μας αφανίσουν".
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε σε αυτό το σημείο στη Φώφη Γεννηματά λέγοντας ότι "θα είναι πολύ περήφανη βλέποντάς μας απόψε εδώ, από εκεί ψηλά που βρίσκεται".
"Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν παρά μόνο διάθεση σύγκρουσης με τα συμφέροντα. Κι αυτό μόνο εμείς μπορούμε να το κάνουμε γιατί δεν χρωστάμε σε κανέναν παρά μόνο στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ" ανέφερε στην συνέχεια και επεσήμανε "Εξωτερική πολιτική δεν είναι να βλέπουμε τον κ. Μητσοτάκη να κάνει τα πάντα προκειμένου να γίνει αρεστός στον Τραμπ. Πολιτική αλλαγή δεν συντελείται εάν η ΝΔ μείνει στην κυβέρνηση με οποιονδήποτε επικεφαλής."
Σε δηλώσεις του, λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης, ο κ. Μάντζος ανέφερε χαρακτηριστικά:
"Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να προσκεκλημένος να χαιρετήσω στην εκδήλωση της οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, εδώ στην "καρδιά" της Κρήτης, σε μια κομβική στιγμή για το Κίνημά μας, στον δρόμο προς το συνέδριό μας, με έναν πυκνό προσυνεδριακό διάλογο που είναι και πολύ παραγωγικός.
Ανταλλάσσουμε απόψεις, συζητάμε, επαναβεβαιώνουμε τις προγραμματικές μας θέσεις και σφυρηλατούμε την ενότητά μας στην πράξη και όχι στα λόγια. Ενωμένοι και αποφασισμένοι προχωρήσουμε για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας και ο λαός μας."
Η εκδήλωση συνδυάσε τη γιορτινή ατμόσφαιρα με ουσιαστικό προσυνεδριακό διάλογο, δίνοντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να εκφράσουν απόψεις, να συζητήσουν προτάσεις και να συμβάλουν ενεργά στη διαμόρφωση της πολιτικής γραμμής και της ενότητας του Κινήματος στην Κρήτη.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
