ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Οι εμποροϋπάλληλοι τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

«Ένα αιώνα και πλέον οι γυναίκες εξακολουθούν να αγωνίζονται για τα αυτονόητα»

pagkosmia_hmera_gynaikas
Photo Credits: @Intime

Την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας τιμά το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Ανατολικής Κρήτης. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του: 
«8 Μάρτη ημέρα μνήμης και τιμής στις γυναίκες που έχασαν τη ζωή τους στην απεργία των μοδιστρών της Νέας Υόρκης και παράλληλα ημέρα γιορτής για τους αγώνες για τα επιτεύγματα των γυναικών του πλανήτη.
Ένα αιώνα και πλέον οι γυναίκες εξακολουθούν να αγωνίζονται για τα αυτονόητα για κοινωνική, οικονομική πολιτική δικαιοσύνη. Για ισότητα, για εξίσωση μισθών,για ίσες ευκαιρίες εξέλιξης στην εργασία, για ισότιμη συμμετοχή στα κέντρα λήψης αποφάσεων.
Τιμούμε τη γυναικεία φύση σε όλες τις  εκφάνσεις, τη γυναίκα μητέρα, τη γυναίκα εργαζόμενη, την γυναίκα σύντροφο, τη γυναίκα μαχήτρια, τη συνταξιούχο, τη μετανάστρια, τις μονογονεϊκές οικογένειές όλες εκείνες τις γυναίκες που δίνουν τον αγώνα της καθημερινότητας, τις γυναίκες που πέφτουν θύματα βίας σε όλες τις μορφές».

 Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο



 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση