Ηράκλειο: Ξεπέρασαν τις 2.600 οι εγγραφές στο Run Greece

Newsroom
Newsroom

Αναμένεται μέχρι και το Σάββατο να έχουν εξαντληθεί οι διαθέσιμες θέσεις

Το Ηράκλειο και το Run Greece, που διοργανώνει ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. - Ε.Α.Σ. Σ.Ε.ΓΑ.Σ. Κρήτης με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Ηρακλείου, μεγάλο χορηγό την ERGO Ασφαλιστική  και τοπικούς  χορηγούς  τις Μινωικές Γραμμές, το Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, τα Super Market Χαλκιαδάκης και με τη συνεργασία του πανελλήνιου αθλητικού σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα», είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους εκατοντάδες δρομείς από όλη την Κρήτη, αφού οι μέχρι σήμερα εγγραφές ξεπέρασαν ήδη τις 2.600 και αναμένεται μέχρι και το Σάββατο να έχουν εξαντληθεί οι διαθέσιμες θέσεις εγγραφής και συμμετοχής.

Εάν υπάρξουν ελεύθερες θέσεις θα δοθούν  το Σάββατο 1 Απριλίου από 10.00 – 20.00 στο Παγκρήτιο στάδιο, Δυτική Πλευρά (θύρα 1).

Την Κυριακή ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται εγγραφές.

Όλοι οι δρομείς που έχουν κάνει εγγραφή πρέπει να παραλάβουν τον εξοπλισμό τους από το Παγκρήτιο Στάδιο (Δυτική πλευρά – Θύρα 1) το Σάββατο 1 Απριλίου από 10.00 – 20.00 (οι ενδιαφερόμενοι θα εισέρχονται στο στάδιο πεζοί από το δυτικό φυλάκιο του σταδίου μέχρι και την θύρα 1).

Την Κυριακή 2 Απριλίου συστήνεται σε όλους τους συμμετέχοντες να προσέρχονται στην Πλατεία Ελευθερίας τουλάχιστον 1 ώρα πριν από την εκκίνηση τους αγωνίσματος τους. 

Ώρες εκκινήσεων από την Πλατεία Ελευθερίας:  

10.00:  Εκκίνηση 10χλμ.

11.30:  Εκκίνηση Παιδικού  Αγώνα

11.45:  Εκκίνηση  5 χλμ.

run greece

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ