Ιστορίες επιτυχίας: Πώς τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης επενδύουν στους ανθρώπους τους

Ιστορίες επιτυχίας: Πώς τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης επενδύουν στους ανθρώπους τους
Newsroom
Newsroom

Τα περισσότερα διευθυντικά στελέχη της κρητικής εταιρίας ξεκίνησαν ως νέοι εργαζόμενοι στην αλυσίδα

Με καθημερινές ιστορίες επαγγελματικής ανέλιξης, σταδιοδρομίας και επιτυχίας ασχολείται το νέο podcast του Cretalive.

Όλα ξεκινούν από την ιδιαίτερη ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της Χαλκιαδάκης Α.Ε., της κρητικής εταιρίας που επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της με τρόπο διαχρονικά συστηματικό. Εξάλλου, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι η συντριπτική πλειονότητα των σημερινών διευθυντικών στελεχών της εταιρίας ξεκίνησε να εργάζεται στο παρελθόν σε κάποιο από τα καταστήματα της αλυσίδας. 

Νέοι άνθρωποι στο ξεκίνημά τους, κατάφεραν με βάση αυτήν ακριβώς την ιδιαίτερη φιλοσοφία των Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης να εξελιχθούν από πόστο σε πόστο και να ανέλθουν στην ιεραρχία, δημιουργώντας μια επιτυχημένη καριέρα με προοπτικές. Δεν είναι τυχαίο που η ίδια η εταιρία φροντίζει να δημιουργεί ένα κλίμα «οικογενειακό» για τους ανθρώπους της, προσφέροντάς τους ασφάλεια, συνέχεια, κατανόηση, φροντίδα, δυνατότητες εξέλιξης. Ό,τι ακριβώς κάνει μια οικογένεια για τα μέλη της. 

χαλκ

Για όλα αυτά, μιλά στο Cretalive o Υπεύθυνος Ανθρώπινου Δυναμικού της Χαλκιαδάκης Α.Ε, Νίκος Παπαδαντωνάκης. Εξηγεί γιατί η εταιρία είναι προσηλωμένη στο ανθρώπινο δυναμικό της, εδώ και δεκαετίες, και πόσο ασφαλείς νιώθουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι ως μέλη της «οικογένειας» των δημοφιλών Σούπερ Μάρκετ. Όντας και ο ίδιος ένα από τα πολλά στελέχη της εταιρίας που εξελίχθηκαν με το πέρασμα του χρόνου, ο Νίκος Παπαδαντωνάκης μας μιλά και για την δική του προσωπική διαδρομήως παράδειγμα της κουλτούρας που φέρει η Χαλκιαδάκης Α.Ε. Παράλληλα, σε μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν αναφέρεται στις συνθήκες δουλειάς κατά τις παλαιότερες δεκαετίες και πώς αυτές έχουν εξελιχθεί και απλοποιηθεί σήμερα με τη χρήση της τεχνολογίας, ενώ μιλά και για τις συνήθειες των πελατών στα σούπερ μάρκετ. 

Ακούστε το podcast με τον Νίκο Παπαδαντωνάκη στο ηχητικό που ακολουθεί:

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ