Ιστορίες «Κόκκινου Κύκλου» …ξυπνά το κομμένο κεφάλι στα Χανιά 

Newsroom
Newsroom

Ο γιος που αποκεφάλισε τη μάνα και η ιερόδουλη που τεμάχισε τον φίλο της.

Η υπόθεση με τον αποκεφαλισμένο άντρα που εντοπίστηκε σε χώρο ανακύκλωσης απορριμμάτων στα Χανιά, ξυπνά ανατριχιαστικές μνήμες από παρεμφερή εγκλήματα που συγκλόνισαν την τοπική κοινωνία και το πανελλήνιο. 


Ήταν τον Σεπτέμβριο του 2001 όταν μία 48χρονη ιερόδουλη στα Χανιά σκότωσε τον 38χρονο φίλο της, τον οποίο στην συνέχεια τεμάχισε για να εξαφανίσει τα ίχνη του. Με βάση τις μαρτυρίες της εποχής η δράστιδα, με τη χρήση πριονιού,  ξεκίνησε από τα κάτω άκρα, τα οποία  έσπευσε να θάψει στον κήπο. Δεν κατάφερε να αποκεφαλίσει το πτώμα. Η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι το θύμα την κακοποιούσε συστηματικά. Τη μοιραία νύχτα φέρεται να την εξευτέλισε για μία ακόμα φορά. Τον πυροβόλησε και τον σκότωσε. Στη συνέχεια προσπάθησε να τεμαχίσει το πτώμα. 


Τον Απρίλιο του 2004 αποκαλύφθηκε ένα ακόμα ανατριχιαστικό έγκλημα στα Χανιά. Γιος έσφαξε και αποκεφάλισε τη μητέρα του. Μάλιστα επιχείρησε να μαγειρέψει το κεφάλι, το οποίο στη συνέχεια το έβαλε στο ψυγείο. Η άτυχη γυναίκα είχε επισκεφθεί το σπίτι του γιου της προκειμένου να το συμμαζέψει και να του μαγειρέψει. «Αυτή τη μάνα την αγαπούσα αλλά ταυτόχρονα τη μισούσα» φέρεται να είχε πει στους αστυνομικούς ο μητροκτόνος.

Photo by Oscar Keys on Unsplash

Δείτε επίσης:

Βρήκαν κεφάλι σε χώρο ανακύκλωσης απορριμμάτων!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ