Κ. Μαστοράκης: «Δεν αρκεί να αγαπάς την πόλη σου, οφείλεις να δρας γι’ αυτήν»

Newsroom
Newsroom

Ο υποψήφιος διαμερισματικός σύμβουλος στον συνδυασμό του Αλ. Καλοκαιρινού μιλά στο Cretalive

Ο εκπαιδευτικός από τη φύση της δουλειάς του οφείλει να μεταδίδει με τρόπο κατανοητό αλλά κυρίως επιδραστικό το μήνυμα του σε ένα κοινό ακροατών. Ένα τέτοιο μήνυμα, καίριας σημασίας, επιδιώκει να μεταδώσει – όχι στους μαθητές του αυτή τη φορά – αλλά στους πολίτες του Ηρακλείου ο Κυριάκος Μαστοράκης. Ο εκπαιδευτικός και ιδιοκτήτης Κέντρου Ξένων Γλωσσών κατέρχεται στις επικείμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος σύμβουλος στο 1ο Εκλογικό Διαμέρισμα Ηρακλείου με τον συνδυασμό «Δικαίωμα στην πόλη» του Αλέξη Καλοκαιρινού. 

Ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης ο Κυριάκος Μαστοράκης μιλά στο Cretalive για τους λόγους που τον οδήγησαν στη διεκδίκηση της ψήφου των συμπολιτών του, αλλά και για την ενασχόλησή του με τα κοινά από την περίοδο που ήταν μαθητής μέχρι και την εκλογή του στο Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ.

«Οι εκπαιδευτικοί» λέει ο ίδιος «αναζητούν λύσεις στα προβλήματα» και «η ενασχόληση με τα κοινά είναι ενασχόληση με τα ζητήματα της καθημερινότητας» επισημαίνοντας με έμφαση ότι όποιος επιθυμεί να είναι ενεργός πολίτης είναι υποχρεωμένος να συμμετέχει στην επίλυση των προβλημάτων. 

Ακόμη, ο κ. Μαστοράκης μιλά για τον αναβαθμισμένο και καίριο ρόλο των διαμερισματικών συμβουλίων και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του Αλέξη Καλοκαιρινού. 

Στο βίντεο που ακολουθεί παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κυριάκου Μαστοράκη:

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ