Και “αρνητές” και “είρωνες” στο Νοσοκομείο Χανίων

Την στιγμή που το νοσηλευτικό ίδρυμα των Χανίων πιέζεται ασφυκτικά...

Δεν είναι απλά ανεμβολίαστοι αρκετοί υγειονομικοί, αλλά και διοικητικοί, στο Νοσοκομείο Χανίων, όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, αλλά είναι “αρνητές” και με τη “βούλα” στον εμβολιασμό.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το Parakritika.gr, έχουν προχωρήσει και στην δημιουργία κλειστής ομάδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου η διαχειρίστρια, δημόσια υπάλληλος εργαζόμενη στο νοσοκομείο, παροτρύνει τους συναδέλφους της να προχωρήσουν σε κατάθεση αγωγών μέσω του γνωστού αρνητή δικηγόρου, Νίκου Αντωνιάδη.

Και αυτά τη στιγμή που το νοσηλευτικό ίδρυμα των Χανίων πιέζεται ασφυκτικά...

Η ομάδα αριθμεί μάλιστα 118 μέλη που διαβάζουν μεταξύ τους άρθρα που αφορούν τα… ψέματα για την πανδημία, τα εμβόλια, τις συνωμοσίες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Μάλιστα, σχετικό σχόλιο εργαζόμενης στο Νοσοκομείο Χανίων –με μεγάλη δόση ειρωνείας και υποτίμησης προς όσους έχουν εμβολιαστεί– σε κοινοποιημένο βίντεο αναφέρει… Όλη η αλήθεια για την ψευτοπανδημία και τα σκευάσματα που τα πλασάρουν ως σωτηρία! Πιστεύω ότι αυτός ο χειμώνας θα είναι δύσκολος για τους εμβο-λιασμένους!

Το λιγότερο που μπορεί κανείς να πει είναι… κρίμα… Σεβαστή η αντίθετη άποψη, αλλά όχι κι έτσι! Ειδικά δε από υγειονομικούς, πολύ δε περισσότερο όταν ειρωνεύονται εκείνους που έχουν ήδη εμβολιαστεί και τηρούν τα μέτρα απαρέγκλιτα.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας, με τον οποίο επικοινώνησε το Parakritika.gr, έδειξε πως δεν γνωρίζει κάτι για την συγκεκριμένη ομάδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο, ξέρει αρκετά από τα άτομα που εργάζονται στο νοσοκομείο και δηλώνουν παντού ότι είναι αρνητές των εμβολίων και γενικότερα αρνητές όλων όσων συμβαίνουν τον τελευταίο 1,5 χρόνο σε όλο τον κόσμο.

 

Δείτε επίσης

Κορωνοϊός: Γεμίζουν ξανά τα νοσοκομεία - Μόνο στα Χανιά 71 οι νοσηλευόμενοι

Χαλκιαδάκης: Ανεμβολίαστοι όλοι όσοι νοσηλεύονται στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ

"Γεμίζουν οι εντατικές στο νοσοκομείο, εμβολιαστείτε"

Στα 256 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Κρήτη

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά 

Πηγή: parakritika.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ