"Κάηκαν" από τα βίντεο οι αναρριχητές διαρρήκτες

"Κάηκαν" από τα βίντεο οι αναρριχητές διαρρήκτες

Οι καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων και κυρίως το πλούσιο βιντεοληπτικό υλικό είναι αποκαλυπτικά της απίστευτης δράσης τους.

Αν πηδούν από ύψος 4-5 μέτρων σαν να κατεβαίνουν ένα απλό σκαλοπάτι, τότε μπορεί να αντιληφθεί κάποιος τη δεινότητα των κινήσεων των δύο Αλβανών, οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης (Δείτε ΕΔΩ το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του cretalive) ως εμπλεκόμενοι σε δεκάδες διαρρήξεις με τη μέθοδο κυρίως της αναρρίχησης.

Η δεινότητα στις κινήσεις τους θα μπορούσε να τους έχει οδηγήσει μέχρι το διασημότερο τσίρκο του κόσμου, το Cirque Du Soleil, όμως επέλεξαν τις διαρρήξεις για καλές «μπάζες» και αδρεναλίνη στα ύψη.
Οι καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων και κυρίως το πλούσιο βιντεοληπτικό υλικό είναι αποκαλυπτικά της απίστευτης δράσης τους.

Είναι πραγματικά συγκλονιστικό να βλέπεις τον άλλον να προχωράει στο δρόμο και ξαφνικά να αναρριχάται στο στύλο της ΔΕΗ σαν κάτι απολύτως το φυσιολογικό. Σαν να εξακολουθεί να περπατάει στο δρόμο. Και σκαρφαλώνει στον στύλο διότι πολύ απλά του «γυάλισε» το παρακείμενο διαμέρισμα.

Όπως έχει γράψει το Cretalive (Δείτε ΕΔΩ), ήταν σαρωτικοί στα χτυπήματα τους. Μέσα σε ένα βράδυ μπήκαν σε 8 σπίτια στην περιοχή της Αλικαρνασσού. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι ένοικοι ήταν στα κρεβάτια τους.
Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου έξω από μπαρ της λεωφόρου 62 Μαρτύρων.

Οι πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων έδεσαν απόλυτα με τις πληροφορίες που είχαν ήδη στη διάθεση τους αστυνομικοί της Ασφάλειας (Δείτε ΕΔΩ).

Οι δύο Αλβανοί, οι οποίοι πήραν προθεσμία να απολογηθούν το πρωί της Παρασκευής, διέμεναν σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Αμμουδάρας και κυκλοφορούσαν με ενοικιαζόμενο όχημα.
 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ