ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λιακάδα, λίγες νεφώσεις και θερμοκρασίες... χειμώνα την Παρασκευή στην Κρήτη
Η αναλυτική πρόγνωση
Ανοιξιάτικες συνθήκες θα επικρατήσουν στην Κρήτη, την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου.
Η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει στο σύνολο του νησιού, ενώ μια μικρή "γεύση" από χειμώνα θα δίνουν οι χαμηλές θερμοκρασίες καθώς και οι ελάχιστες και παροδικές νεφώσεις που θα υπάρχουν κατά τόπους.
Σύμφωνα με την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από το meteo.gr, στην Κεντρική Μακεδονία, στις Σποράδες, στα ανατολικότερα τμήματα Θεσσαλίας και Στερεάς, στην Εύβοια, στο Νότιο Ιόνιο, στη Δυτική Στερεά και στη Δυτική Πελοπόννησο θα υπάρχουν νεφώσεις ενώ στη υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα. Πιθανότητα βροχών υπάρχει κυρίως για το Νότιο Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική και Νότια Πελοπόννησο.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -4 έως 10 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -2 έως 13, στη Θεσσαλία από 3 έως 14, στην Ήπειρο, στη Στερεά και στην Πελοπόννησο από 1 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 15, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 2 έως 12, στις Κυκλάδες από 6 έως 12, στα Δωδεκάνησα από 8 έως 14 και στην Κρήτη από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά του τμήματα 5 έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη
