Καμπανάκι κινδύνου για την Μαιευτική Κλινική του Βενιζελείου

Newsroom
Newsroom

Υπόμνημα διαμαρτυρίας από το προσωπικό της κλινικής, για την μη ασφαλή λειτουργία της λόγω έλλειψης και αποδυνάμωσης του προσωπικού αυτής.

Για μη ασφαλή λειτουργία της Μαιευτικής-Γυναικολογικής κλινικής του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, κάνει λόγο το προσωπικό της κλινικής σε υπόμνημά του προς τον Σύλλογο Εργαζομένων του Βενιζελείου. 

Αναλυτικά το υπόμνημα αναφέρει:

"Επανερχόμαστε με νέα γραπτή αναφορά για την μη ασφαλή λειτουργία της Μαιευτικής-Γυναικολογικής κλινικής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου λόγω έλλειψης και αποδυνάμωσης του προσωπικού αυτής.

Παρά τη διαβεβαίωση των υπευθύνων της 7ης ΔΥΠΕ κατά τη συνάντηση μας και την υποβολή έως τώρα ήδη δυο γραπτών αναφορών στις 3/01/22 και στις 28/02/22 με αριθμό πρωτοκόλλου: 5146 ότι θα δοθεί ουσιαστική και άμεση λύση το πρόβλημα παραμένει και εμείς δεν λάβαμε καμία απάντηση.

Ύστατη έκκληση των μαιών της κλινικής προς όλους για να λυθεί το πρόβλημα για την ασφαλή λειτουργία των ενοποιημένων τμημάτων που απαρτίζουν την κλινική μας και την διατήρηση της σωματικής και ψυχολογικής μας υγείας ως εργαζόμενοι σε αυτήν".


 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ