Κατέθεσε το ψηφοδέλτιό του ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίου Νικολάου Θωμάς Χαριτάκης

Newsroom
Newsroom

Τι αναφέρει το μήνυμα της παράταξης "Συνεργασία Δημοτών"

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του "Συνεργασία Δημοτών" κατέθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίου Νικολάου Θωμάς Χαριτάκης. Σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης σημειώνονται τα εξής:

"Απόψε καταθέσαμε και επίσημα το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας «Συνεργασία Δημοτών». Στην αφετηρία του προεκλογικού αγώνα που ακολουθεί, ευχόμαστε να προταχθεί το κοινωνικό συμφέρον ώστε μέσα από το διάλογο και τη σύγκριση των προτάσεων που θα καταθέσουν οι συνδυασμοί, να δοθεί η δυνατότητα στον δημότη του Αγίου Νικολάου να επιλέξει τον καλύτερο για τον ίδιο και τον τόπο.

Στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου μας, συνδυάσαμε την εμπειρία, τη γνώση με τη φρεσκάδα και τον δυναμισμό, των προσώπων που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους να συνεργαστούμε, στη βάση ορισμένων αρχών και προγραμματικών προτεραιοτήτων. Είναι άνθρωποι με πείρα, κοινωνική παρουσία και προσφορά στα κοινά, μαζί με νέους που κομίζουν τη νέα ματιά και αντίληψη του κόσμου που έρχεται και την όρεξη να δουλέψουν για να κάνουμε μαζί έναν Δήμο με προοπτική, που θα δικαιώνει τις προσδοκίες όλων μας. Τα μέλη του συνδυασμού μας αγκαλιάζουν το κοινό όραμα της κοινωνίας μας, για ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο Αγίου Νικολάου και μπορούν να συγκροτήσουν, από την επόμενη μέρα των εκλογών, την ικανή ομάδα για να διοικήσει και να οδηγήσει τον Δήμο, σταθερά, δυναμικά, την επόμενη πενταετία. Έχουμε εμπιστοσύνη στη λογική και σοφή κρίση των συμπολιτών μας.

Ως επικεφαλής του συνδυασμού, σας προσκαλώ όλους να συναντηθούμε, να συνομιλήσουμε τις 40 ημέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές, στη βάση των προγραμματικών μας στόχων. Τα προβλήματα και τα αιτήματα των ανθρώπων και του τόπου είναι γνωστά και καταγεγραμμένα. Εμείς καταθέτουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο με βάση το οποίο ο Δήμος Αγίου Νικολάου θα κερδίσει ένα σταθερό και φιλόδοξο βηματισμό προς το μέλλον.

Από την καθεμία και τον καθένα από εσάς, ζητούμε την εμπιστοσύνη σας, τη δίκαιη κριτική και προπάντων την ενότητα και τη συνεργασία, για να εφαρμόσουμε τις πρακτικές που ταιριάζουν στον τόπο και την κοινωνία μας.

Με εκτίμηση,
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ
Υποψήφιος Δήμαρχος
ΘΩΜΑΣ Ν. ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ"

Δείτε εδώ τη λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ