Κάθειρξη 10 χρόνων για το οξύ που έριξε στην...παρέα του

Ο καυγάς, όπως τονίστηκε στο δικαστήριο, ξεκίνησε από το ποιος είναι ο καλύτερος...εργάτης

Μια πρωτοφανής υπόθεση που εκτυλίχθηκε το 2006 στην περιοχή της Ιεράπετρας "αναβίωσε" στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, με κατηγορούμενο έναν 46χρονο σήμερα Αλβανό υπήκοο, ο οποίος ωστόσο δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο και καταδικάστηκε ερήμην.

Σημειώνεται ότι από τη Δικαστική αίθουσα απουσίαζαν και τα θύματα του. Πρόκειται για 6 άτομα, έναν Ρουμάνο και 5 Βούλγαρους, που - μαζί με τον κατηγορούμενο- τη μοιραία βραδιά βρέθηκαν σε καφενείο της περιοχής.

Κουβέντα στην κουβέντα, πιθανότατα λόγω και της κατανάλωσης αλκοόλ, ο Αλβανός με τον Ρουμάνο άρχισαν να διαπληκτίζονται για το ποιος είναι...ο καλύτερος εργάτης.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, ο Αλβανός έφυγε από το καφενείο για να επιστρέψει λίγο αργότερα και να πετάξει στους συνδαιτημόνες του το...οξύ που είχε φέρει μαζί του!
Αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν και στους 6 σοβαρά εγκαύματα, κυρίως στο πρόσωπο αλλά και αλλού. Η ζημιά που υπέστησαν ήταν μεγάλη, όπως κατέδειξαν και οι φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Τελικά το δικαστήριο έκρινε τον 46χρονο ένοχο για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά συρροή και τον καταδίκασε ερήμην σε ποινή κάθειρξης 10 χρόνων!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ