Καθηγήτρια, καλλιτέχνης, μια πολυσχιδής προσωπικότητα! Η Ελένη Φαραγκουλιτάκη "έφυγε"

Καθηγήτρια, καλλιτέχνης, μια πολυσχιδής προσωπικότητα! Η Ελένη Φαραγκουλιτάκη "έφυγε"

Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι αύριο Τετάρτη στις 12.00 το μεσημέρι από τον Ι.Ν. του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο

Έφυγε από τη ζωή μια αγαπητή καθηγήτρια, πολυσχιδής προσωπικότητα, καλλιτεχνική φύση. Η Ελένη Φαραγκουλιτάκη, που από τα "χέρια" της στην Εκπαίδευση είχαν περάσει εκατοντάδες μαθητών έφυγε στα 74 της χρόνια.

Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι αύριο Τετάρτη στις 12.00 το μεσημέρι από τον Ι.Ν. του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο. Η σορός της θα μεταφερθεί στην Τύλισσο, όπου έμενε εναλλακτικά.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η αδελφή της εκλιπούσας, Αντιγόνη αναφέρει:

Υπήρξε παιδαγωγός, καλλιτέχνιδα, ζωγράφος, καλλίφωνος, φωτογράφος, πολυπράγμων, ενώ ως προσωπικότητα ήταν αλτρουίστρια, πάντα με κέφι και θετική διάθεση και εξαιρετικά δυναμική. Υπερασπιζόταν πάντα με σθένος αυτά που πίστευε, ενώ στήριζε ακούραστα όσους την χρειάζονταν. Άγγιξε τις ζωές πολλών ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των εκατοντάδων μαθητών της, αλλά και όλων όσων την γνώρισαν και μοιράστηκαν λίγες ή πολλές στιγμές μαζί της, εκπαιδευτικές, καλλιτεχνικές ή καθημερινές. 

Αγωνίστρια, όπως πάντα, πολέμησε τον καρκίνο μέχρι την τελευταία στιγμή με το μοναδικό της θάρρος, αποφασιστικότητα, αξιοπρέπεια και αισιοδοξία.

Ελένη Φαραγκουλιτάκη

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ