Κατολισθήσεις μετά τον ισχυρό σεισμό

Κατολισθήσεις μετά τον ισχυρό σεισμό

Κομμάτια βράχων έπεσαν στο δρόμο - Προειδοποίηση είχε εκδώσει νωρίτερα η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Κρήτης

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται σε όσους κινούνται ή πρόκειται να κινηθούν προς την περιοχή του Μύρτους, αφού η ισχυρή σεισμική δόνηση αργά το απόγευμα της Παρασκευής(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) προκάλεσε κατολισθήσεις.

Στον Σαρίκαμπο, δίπλα στο χωριό του Μύρτου, βρίσκεται τροχαία που ρυθμίζει την κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο αφού όπως είπε στο Ράδιο Λασίθι ο πρόεδρος της κοινότητας Α. Παντελάκης, στο δρόμο έχουν πέσει κομμάτια βράχων και εμποδίζουν την κυκλοφορία.

Προβλήματα ενδέχεται να υπάρχουν και σε άλλα σημεία που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά και έτσι η προσοχή πρέπει να είναι αυξημένη.

Σημειώνεται ότι μετά τον ισχυρό σεισμό, η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Κρήτης εξέδωσε έκτακτη προειδοποίηση με την οποία καλούσε όσους βρίσκονταν στις νότιες παράκτιες περιοχές να απομακρυνθούν από τις ακτές. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Πάντως ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, Ευθύμιος Λέκκας, λίγο μετά την ισχυρή δόνηση εμφανίστηκε καθησυχαστικός  λέγοντας πως «Ο σεισμός έγινε σε μία γνωστή μας περιοχή που βρίσκεται πάνω στο τόξο» .(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ