ΚΕΘΕΑ Αριάδνη: Προβολή ταινίας για μικρούς και μεγάλους στο Πολύκεντρο Σούδας.

Newsroom
Newsroom

Την Δευτέρα 25 Ιουλίου

 

Τη Δευτέρα  25 Ιουλίου 2022 και ώρα 20:00, το Πολυδύναμο Κέντρο Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ,  με τη συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου και την Τοπική Κοινότητα Σούδας θα προβάλλει την ταινία «Τα Μυαλά που Κουβαλάς» στο Πολύκεντρο Σούδας.

Με έναν ευρηματικό τρόπο, η ταινία μας δίνει πολύ σημαντικά στοιχεία για την ευεξία των παιδιών και της οικογένειας.

Ένα εντεκάχρονο κορίτσι μετακομίζει σε νέα περιοχή και βιώνει μία ποικιλία από συναισθήματα καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα κατάσταση. Η ταινία περιγράφει τι συμβαίνει μέσα στο κεφάλι της  (inside), περιγράφοντας τα διαφορετικά συναισθήματα που νιώθει και πώς εμφανίζονται σε διάφορες στιγμές το καθένα (out). Τα συναισθήματα που παρουσιάζονται είναι ο φόβος, ο θυμός, η αηδία, η λύπη και η χαρά. Πρόκειται για μία επιλογή συναισθημάτων που βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα καθόσον οι έρευνες έχουν δείξει ότι αυτά είναι τα συναισθήματα που βιώνουμε συχνότερα.

Μία ταινία που αξίζει να δείτε μικροί και μεγάλοι.

Το «Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τα Χανιά» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5035309 είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ