Κλειστά τα φοροτεχνικά γραφεία στο Ηράκλειο για τον Δεκαπενταύγουστο

Newsroom
Newsroom

Η ανακοίνωση

Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Ηρακλείου, ανακοινώνει το κλείσιμο των γραφείων των μελών της, από το Σάββατο 13 Αυγούστου μέχρι και την Κυριακή 21 Αυγούστου.

Μετά από απόφαση του Δ.Σ. και σε συνέχεια της επιθυμίας – ανάγκης των μελών της, αποφασίστηκε το κλείσιμο των γραφείων μας για το παραπάνω χρονικό διάστημα. Τις ημέρες αυτές δεν θα εκτελείται καμία απολύτως εργασία από τους συναδέλφους, εκτός επειγουσών υποθέσεων και αυτές μόνο εξ αποστάσεως. Παρακαλούμε λοιπόν τους πελάτες, να προγραμματίσουν – ενημερώσουν τους συναδέλφους για τυχών εκκρεμότητες, ώστε να μην βρεθούν εκτεθειμένοι. Θεωρούμε αναφαίρετο δικαίωμα οποιουδήποτε εργαζόμενου, ακόμη και του ελεύθερου επαγγελματία, την πλήρη ανάπαυλα από εργασιακά καθήκοντα και για αυτό προχωρήσαμε στη συγκεκριμένη απόφαση.

Η παραπάνω εβδομάδα ξεκούρασης είναι ιδιαίτερα αναγκαία για ένα ακόμη λόγο. Δυόμιση χρόνια τώρα, λόγω της εξαιρετικά επιφορτισμένης εργασιακής πίεσης που ασκήθηκε στα γραφεία μας εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης του COVID – 19 και των υποχρεώσεων που απέρρεαν από αυτήν, οι αντοχές μας δοκιμάστηκα ακραία. Θεωρούμε λοιπόν επιτακτική ανάγκη την συγκεκριμένη ανάπαυλα.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση όλους τους εμπλεκομένους, από φορολογούμενους, μέχρι επιχειρήσεις, μέχρι και δημόσιες υπηρεσίες .

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ