Κλίμα νίκης στη Μεσαρά: Μεγάλη συγκέντρωση στα εγκαίνια των γραφείων του ΠΑΣΟΚ

Newsroom
Newsroom

Στη διάρκεια των εγκαινίων, σε κλίμα συγκίνησης, τιμήθηκε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη Μεσαρά, ο γιατρός, Δημήτρης Παπαδοβασιλάκης.

Το ΠΑΣΟΚ μεγαλώνει συνεχώς με στόχο την τρίτη έδρα και να είναι δεύτερη δύναμη στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου.

Το παραπάνω τονίστηκε από τα στελέχη και τους υποψήφιους βουλευτές στη δυναμική  εκδήλωση των εγκαινίων των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Φαιστού στις Μοίρες.

pasok

Το ΠΑΣΟΚ, όπως επισημάνθηκε, είναι η μόνο αξιόπιστη πολιτική δύναμη για μια δυναμική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, ενώ, παράλληλα,  επικρίθηκαν ο κ.Τσίπρας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Στη διάρκεια των εγκαινίων, σε κλίμα συγκίνησης, τιμήθηκε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη Μεσαρά, ο γιατρός, Δημήτρης Παπαδοβασιλάκης. Την πλακέτα απένειμε με θερμά χειροκροτήματα στον τιμώμενο ο Γραμματέας της δημοτικής οργάνωσης Μοιρών, Γιάννης Κυριακάκης.

πλακετα

πασοκ

Των εγκαινίων προηγήθηκε επιτυχημένη επίσκεψη των υποψηφίων και των στελεχών του ΠΑΣΟΚ σε χωριά της Μεσαράς, όπου υπήρχε κλίμα μεγάλης αποδοχής  νίκης του ΠΑΣΟΚ.

πασοκ

Στην περιοδεία και εκδήλωση των εγκαινίων συμμετείχαν και χαιρέτησαν τοπικά και κεντρικά στελέχη όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ