Μ. Καραμαλάκης: Πρόθεσή μας να συνεργαστούμε με το Οικονομικό Επιμελητήριο Τμήμα Αν. Κρήτης

Newsroom
Newsroom

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ του Τμήματος

Το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, επισκέφθηκε ο Yποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας». 

Στα γραφεία του φορέα, επί της Εθνικής Αντιστάσεως, ο Μιχάλης Καραμαλάκης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο, Άκη Οικονομάκη, τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Αρακαδάκη, το Γενικό Γραμματέα Γιώργο Σαρρή και τα Μέλη Μαρία Ευστρατίου, Ευάγγελο Γκλάκα, Δαβίδ Παπαδάκη και Ιωάννη Χριστοδουλάκη. 

Καραμαλάκης Οικονομικό Επιμελητήριο

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ του Οικονομικού Επιμελητηρίου, καλωσόρισαν με χαρά τον επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας», τονίζοντας πόσο σημαντική είναι η συνεργασία του φορέα που εκπροσωπούν με το Δήμο Ηρακλείου. Ταυτόχρονα, ο Πρόεδρος, εξέφρασε το παράπονο του Οικονομικού Επιμελητηρίου για την απαξιωτική, όπως τη χαρακτήρισε, αντιμετώπιση που έχει τύχει έως τώρα ο φορέας που εκπροσωπεί, από το Δήμο Ηρακλείου. 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου με το πέρας της επίσκεψης ανέφερε: 

«Προς έκπληξή μου, άκουσα από τον Πρόεδρο, ότι το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου, ένας θεσμοθετημένος σύμβουλος της Πολιτείας, εδώ και χρόνια δεν συνεργάζεται με το Δήμο Ηρακλείου. Από πλευράς μου, η πρόθεση συνεργασίας είναι δεδομένη. Όχι μόνο με τον συγκεκριμένο φορέα αλλά με όλους, όσοι έχουν τη θέληση να συμβάλλουν στην προσπάθεια μας για ένα καλύτερο αύριο για το Δήμο Ηρακλείου. Οι δημότες όμως έχουν το τελευταίο λόγο και εφόσον αποφασίσουν πως ο συνδυασμός μας είναι ο πιο αποτελεσματικός, τους υπόσχομαι πως θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για ένα ευρωπαϊκό, ανθρώπινο και σύγχρονο Ηράκλειο».

Καραμαλάκης Οικονομικό Επιμελητήριο


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ