Μ. Σενετάκης: "Να αξιοποιηθεί κάθε σεντ από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης"

Μ. Σενετάκης: "Να αξιοποιηθεί κάθε σεντ από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης"

Τί δήλωσε ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ κατά την υποδοχή του Στέλιου Πέτσα στην Κρήτη

“Η Τοπική Αυτοδιοίκηση διαθέτει πλέον όλα τα εχέγγυα για να επιτελέσει τον αναπτυξιακό ρόλο της”, σημείωσε ο Βουλευτής ΝΔ κ. Μάξιμος Σενετάκης κατά την υποδοχή του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα στην Κρήτη.

Ο κ. Σενετάκης ο οποίος συνόδευε τον υπουργό σε όλες τις συναντήσεις του με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, τους Δημάρχους και υψηλόβαθμα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σημείωσε ότι “το Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης είναι ένα σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο και είναι στο χέρι των αυτοδιοικητικών στελεχών να αξιοποιήσουν κάθε σεντ από τα 316 εκ.€ που μπορεί να λάβει η Κρήτη για έργα πνοής στο νησί”.

Ο βουλευτής της ΝΔ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την υπόσχεση του υπουργού να μην μείνει εκτός υλοποίησης κανένα από τα εμβληματικά έργα που αφορούν τον κάθε Δήμο ξεχωριστά και ιδιαίτερα για την διευκρίνιση του κ. Πέτσα ότι το ζήτημα της ένταξης των 172 εκ.€ στο πρόγραμμα “Φιλόδημος 1” θα αντιμετωπιστεί με ευελιξία και η Κρήτη δεν θα τιμωρηθεί για την ετοιμότητα της να εντάξει έγκαιρα τα έργα στα ευρωπαϊκά αναπτυξιακά προγράμματα.

 

 

Δείτε επίσης:

Χρηματοδοτούνται τα μεγάλα έργα του Δήμου Ηρακλείου

Στ.Πέτσας: Κατατίθεται το ν/σ για τον εκλογικό νόμο - Τί είπε για τις πληγείσες περιοχές
 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ