ΜΑΙΧ: Ολοκληρώθηκαν 3 ευρωπαϊκά έργα, στο πλαίσιο του ERASMUS+

ΜΑΙΧ: Ολοκληρώθηκαν 3 ευρωπαϊκά έργα, στο πλαίσιο του ERASMUS+

Το ΜΑΙΧ τόλμησε, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, και δικαιώθηκε να υλοποιήσει πρόγραμμα ERASMUS+ για δεύτερη συνεχή χρονιά από την έναρξη της πανδημίας του κορονωϊού. Με αυστηρή τήρηση των μέτρων και των πρωτοκόλλων και την απόλυτη αφοσίωση του προσωπικού του ΜΑΙΧ για την εξασφάλιση της υγειονομικής ασφάλειας όλων των εμπλεκομένων, το ΜΑΙΧ κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία την επιμόρφωση 80 Ιταλών εκπαυδευτών πάνω σε θέματα αποτελεσματικότερων μεθοδολογιών εκπαίδευσης πάνω σε θέματα αποτελεσματικότερων μεθοδολογιών εκπαίδευσης στον τομέα του τουρισμού, της βιομηχανίας αλλά και κοινωνικής ένταξης κατά το διάστημα 17-31 Ιουλίου 2021. 

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται:

"Αποτέλεσμα αυτής της συντονισμένης και αποτελεσματικής διαχείρισης και ικανοποίησης από τη συνολική υλοποίηση του έργου στα Χανιά, είναι ότι οι Ευρωπαϊκές Αρχές ενέκριναν την πραγματοποίηση αντίστοιχων έργων στο ΜΑΙΧ για τα επόμενα έξι έτη στα πλαίσια κινητικότητας εκπαιδευτών και φοιτητών του προγράμματος ERASMUS+, δικαιώνοντας έτσι τις επίπονες προσπάθειες και την πρωτοφανή πρωτοβουλία που ανέλαβε το ΜΑΙΧ κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Μάλιστα την Παρασκευή 30/07/2021 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Συνεδριακό Κέντρο του ΜΑΙΧ, η τελετή λήξης των ευρωπαϊκών έργων “VET International Consortium for Tourism and Environment - VETITEC, Project n. 2020-1-IT01-KA116-008031”, “Ready for the Future, Professional Training meet Industry 4.0 – FuturePro 4.0” Project n. 2020-1-IT01-KA102-008149”, "VET Mobility 4.0 European Smart Factories - VET4.0EU” Project n° 2019-1-IT01-KA102-007286” και απονεμήθηκαν τα πιστοποιητικά παρακολούθησης στους Ιταλούς εκπαιδευόμενους.

G:\RESEARCH\ERASMUS+\Francesco 2021\P1520143.JPG

Κατά τη διάρκεια της τελετής επισημοποιήθηκε και η συνέχιση της επιτυχούς συνεργασίας για τα επόμενα έξι έτη με τους υπεύθυνους από τα Εκπαιδευτικά Ινστιτούτα της Ιταλίας, Francesco Di Giacomo (Umbria Training Center), Paolo Diotallevi ("G. De Carolis" of Spoleto), Lamberto Crulli ("Patrizi - Baldelli - Cavallotti" of Città di Castello), Francesca Amati "Santarella-De Lilla" of Bari), Rossana Di Gennaro ("Carlo Porta" of Milano), Tagliaferri Bianca Maria (Hotel School of Assisi).

Να σημειωθεί επίσης ότι οι Ιταλοί εκπαιδευόμενοι εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίηση τους τόσο από την ποιότητα της εκπαίδευσης που τους προσφέρθηκε από καταξιωμένους και έμπειρους εκπαιδευτές όσο και από την επαφή τους με τον πολιτισμό, την παράδοση και την Κρητική Κουζίνα, αφού πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε διάφορους δημοφιλείς προορισμούς και αξιοθέατα της Κρήτης, όπως είναι η παραλία του Ελαφονησίου και των Φαλασάρνων, επισκέψεις σε διάφορα μοναστήρια και σπήλαια, αλλά και σε τοπικά οινοποιεία και ελαιοτριβεία".


 Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ