Μαρινέλλα στο Cretalive: "Έχω κλείσει 65 χρόνια παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι, νιώθω ευλογημένη!"

Ελίνα Φαρσάρη
Ελίνα Φαρσάρη

Η μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού μιλά στο Cretalive, λίγα 24ωρα πριν από τη σπουδαία συναυλία της με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο Παγκρήτιο Στάδιο

Συνέντευξη στην Ελίνα Φαρσάρη

Η κυρία Μαρινέλλα δεν χρειάζεται συστάσεις! Υπηρετεί το ελληνικό λαϊκό τραγούδι με την ίδια ενθουσιώδη ζέση, και με την ίδια καλλιτεχνική συνέπεια εδώ και 65 χρόνια, όπως λέει και η ίδια. Έτσι, μετά από τη διετία των αναγκαστικών περιορισμών λόγω της πανδημίας, έφτασε η στιγμή να επισκεφθεί το Ηράκλειο και να δώσει μια μεγάλη συναυλία στο κοινό, μαζί με την αγαπημένη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η Μαρινέλλα, ενόψει της συναυλίας της Τετάρτης στο Παγκρήτιο Στάδιο μίλησε στο Cretalive, για όλους και για όλα. Με μια εντυπωσιακή ταπεινότητα μίλησε για τη σχέση της με το κοινό, εξήγησε γιατί την ενοχλούν οι βαρύγδουποι τίτλοι που της αποδίδουν τα μέσα και αναφέρθηκε εκτενώς στη συνεργασία της με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, 11 χρόνια μετά την τελευταία τους συνύπαρξη επί σκηνής. Παράλληλα, μίλησε και για τη φιλική σχέση που τη συνδέει με τη δημοφιλή τραγουδίστρια, ενώ αναφορές έκανε και σε άλλους καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί. 

Με τρυφερότητα, αναφέρθηκε ακόμη στην οικογένειά της, την κόρη της, τα εγγόνια της και την αδελφή της και μας αποκάλυψε πτυχές της προσωπικότητάς της. Ακόμη, η Μαρινέλλα μίλησε για την εμπειρία της από τις συμμετοχές της στις ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στον Στέλιο Καζαντζίδη τον οποίο χαρακτήρισε ως τον μεγαλύτερο τραγουδιστή που πέρασε από τη χώρα. 

Ακούστε στο ηχητικό που ακολουθεί ολόκληρη τη συνέντευξη της Μαρινέλλας:

Διαβάστε επίσης:

Απολαύστε τη σπουδαία συναυλία της Μαρινέλλας και της Νατάσας Θεοδωρίδου μέσω της μεγάλης προσφοράς του Cretalive!

Μαρινέλλα - Νατάσα Θεοδωρίδου: "Η μεγάλη συνάντηση"

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ