Μάσκες και κάπνισμα έφεραν πρόστιμα

Μάσκες και κάπνισμα έφεραν πρόστιμα

Συνεχίστηκαν οι έλεγχοι των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού

Συνολικά 2.447 έλεγχοι διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ωρο από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ στην Κρήτη για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού αλλά και για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου. Οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν αφορούσαν κυρίως στη μη χρήση μάσκας.

Πιο συγκεκριμένα στα Χανιά επιβλήθηκαν πρόστιμα σε 5 πεζούς για τη μη χρήση μάσκας και σε δύο υπαλλήλους ενός παντοπωλείου και ενός πρακτορείου ΟΠΑΠ επειδή εξυπηρετούσαν τους πελάτες χωρίς να έχουν λάβει μέτρα αυτοπροστασίας. 

Στο Ρέθυμνο βεβαιώθηκαν τρεις παραβάσεις σε πεζούς για τη μη χρήση μάσκας, και δύο παραβάσεις σε θαμώνα και ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, 100 και 500 ευρώ αντίστοιχα για παραβάσεις του αντικαπνιστικού νόμου.

Στο Ηράκλειο επιβλήθηκαν 6 πρόστιμα σε πεζούς για τη μη χρήση μάσκας και σε τρεις υπαλλήλους καφετεριών για τον ίδιο λόγο. Επίσης, βεβαιώθηκαν παραβάσεις του αντικαπνιστικού νόμου σε δύο θαμώνες και τον ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς εντοπίστηκαν να καπνίζουν σε εσωτερικό χώρο. 

Στο Λασίθι, τέλος, βεβαιώθηκαν τρεις παραβάσεις σε πεζούς για τη μη χρήση μάσκας.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ