Με το άνοιγμα της δευτεροβάθμιας και τα rapid test στη Σητεία

Με το άνοιγμα της δευτεροβάθμιας και τα rapid test στη Σητεία

Τι ανακοινώθηκε από την Πολιτική Προστασία του Δήμου

Με το άνοιγμα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αναμένεται να διεξαχθούν τα rapid test στη Σητεία, όπως ανακοινώθηκε από την Πολιτική Προστασία του Δήμου.

Όπως έγινε γνωστό, η σημερινή δράση που είχε προγραμματιστεί μετατίθεται για αύριο, εφόσον βέβαια τα σχολεία ανοίξουν την ερχόμενη Δευτέρα. Αν η απόφαση της κυβέρνησης-ειδικών  προβλέπει την παράταση της αναστολής λειτουργίας τους, η λήψη rapid test αναβάλλεται έως ότου αποφασιστεί εκ νέου το άνοιγμα των σχολικών μονάδων.

Η ανακοίνωση

«Επειδή όπως  έχουμε πληροφορηθεί από τις ειδήσεις, ενδέχεται να μην ανοίξουν τη Δευτέρα 1/2/21 οι σχολικές μονάδες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, η σημερινή δράση των rapid test  μετατίθεται με τον ίδιο σχεδιασμό, για αύριο Παρασκευή 29/1/21 εάν και εφόσον ισχύσει το άνοιγμα των σχολικών μονάδων τη Δευτέρα 1/2/21 .

Σε περίπτωση που σήμερα Πέμπτη ή αύριο Παρασκευή, αποφασιστεί από την Κυβέρνηση η αναστολή λειτουργίας τους, η λήψη rapid test  αναβάλλεται έως ότου αποφασιστεί εκ νέου το άνοιγμα των σχολικών μονάδων  δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ