Με Γιώργο Ξυλούρη η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Γάζι

Newsroom
Newsroom

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα για την φωταγώγηση θα ξεκινήσει στις 20.00 με τη Δημοτική Χορωδία Μαλεβιζίου ενώ στις 20.30 θα γίνει η φωταγώγηση

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου ανοίγει τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Μαλεβιζίου με επίκεντρο την πλατεία Μιχ. Κατσαμάνη στο Γάζι

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα για την φωταγώγηση θα ξεκινήσει στις 20.00 με τη Δημοτική Χορωδία Μαλεβιζίου ενώ στις 20.30 θα γίνει η φωταγώγηση. Τη σκυτάλη θα πάρει ο γνωστός ερμηνευτής Γιώργος Ξυλούρης έχοντας ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με πολλές γνωστές επιτυχίες με στόχο να διασκεδάσει τον κόσμο που θα βρεθεί στην πλατεία. 

Ο Δήμος Μαλεβιζίου έχει διαμορφώσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων από τις 13 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου, για μικρούς και μεγάλους με στόχο όλοι να νιώσουν τη λάμψη των Χριστουγέννων, να χαμογελάσουν και να περάσουν όμορφες γιορτές.

Το πλήρες πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες με μουσικές και χορευτικές βραδιές, αλλά και πολλές εκδηλώσεις για τους πρωταγωνιστές των εορταστικών ημερών, τα παιδιά, με δημιουργικές δραστηριότητες, χειροτεχνίες, χριστουγεννιάτικα παραμύθια κλπ.


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ