Με Μαρίνα Σάττι και πολλούς ακόμα καλλιτέχνες το φετινό Matala Beach Festival

Newsroom
Newsroom

5 με 7 Ιουλίου το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού

Στις 5, 6, και 7 Ιουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί φέτος, το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού, το Matala Beach Festival.

 Το φεστιβάλ, που φέτος διοργανώνεται για 11η συνεχή χρονιά, αποτελεί έναν θεσμό που συνδέει τη μουσική, την τέχνη και τον πολιτισμό με την ιστορία και την κουλτούρα της περιοχής. Με δωρεάν είσοδο για όλους, το Matala Beach Festival προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συμβάλλοντας στην τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθούν ζωντανές συναυλίες με πληθώρα ειδών μουσικής από καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως η Μαρίνα Σάττι, η Παυλίνα Βουλγαράκη, ο Τόνι Σφήνος, ο Rous, το συγκρότημα 48 Ores, Coldplace-tributeband, The Doors-tributeband, AC/DC-tributeband, Motorhead-tributeband, Gemma, τους μουσικούς παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής Yucatan Production κ.α.σε 2 stages και να συμμετάσχετε σε παράλληλες δραστηριότητες.

Έχουν μείνει λίγα ακόμα διαθέσιμα περίπτερα για όσους επαγγελματίες επιθυμούν την προβολή των προϊόντων τους, καθώς και για τους επαγγελματίες εστίασης στο food expo.

Ημερομηνίες: 5, 6, και 7 Ιουλίου 2024 

Τοποθεσία: Παραλία Ματάλων, Ηρακλείου Κρήτης

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο email [email protected] ή στο τηλέφωνο +30 2892045340.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ