Με μεγάλη επιτυχία οι συναυλίες του Μουσικού Σχολείου

Με μεγάλη επιτυχία οι συναυλίες του Μουσικού Σχολείου
Newsroom
Newsroom

Τα Μουσικά Σύνολα παρουσίασαν ένα μοναδικό οπτικο-ακουστικό θέαμα και ακρόαμα

Δύο εξαιρετικές συναυλίες παρουσίασε το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου στην αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού» στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου στις 15 και 16 Μαΐου 2022.

Τα Μουσικά Σύνολα:  Συμφωνική ορχήστρα, Πολυφωνική χορωδία, Μικρό Συμφωνικό Σύνολο, body music, (για πρώτη φορά!),  Σύνολα κιθάρας, Σύνολο ελεύθερης έκφρασης-Αυτοσχεδιασμού, Σύνολο παραδοσιακής μουσικής, Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής, σύνολα μπουζουκιών, μαντολίνων, Σύνολο κρουστών «Κρουστωδία», σύνολα φωνητικά, οργανικά και συνδυασμοί τους, με ενθουσιασμό και άριστη κατάρτιση, σε μια αίθουσα υπόδειγμα με άψογη ηχητική κάλυψη, παρουσίασαν ένα μοναδικό οπτικο-ακουστικό θέαμα και ακρόαμα, το οποίο ανέδειξε την εκπληκτική δυναμική ενός Δημόσιου-δωρεάν Σχολείου και συγκίνησε το πολυπληθέστατο ακροατήριο που κατέκλυσε  το ΠΣΚΗ και τις δύο βραδιές! 

ορχηστρα

Σημαντική η σύμπραξη με το Καλλιτεχνικό Σχολείο, το οποίο και ευχαριστεί θερμά το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου.

Τις συναυλίες τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος  Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κκ. Ευγένιος, ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Γιάννης Σέγκος, οι Αντιδήμαρχοι κυρίες Στέλλα Αρχοντάκη και Ρένα Παπαδάκη του Δήμου Ηρακλείου, οι Σύμβουλοι Εκπαιδευτικού Έργου του ΠΕΚΕΣ Κρήτης κ.κ. Κώστας Δροσουλάκης και Γιώργος Στριλιγκάς, γονείς – κηδεμόνες  των μαθητών μας και πλήθος κόσμου.

Το ΜΣΗ ιδιαίτερα τη ΔΕΠΑΝΑΛ και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΠΣΚΗ κ. Μύρωνα Μιχαηλίδη για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ