Με τον Εμποροβιοτεχνικό Σύλλογο Θραψανού, ο Μανώλης Φραγκάκης

Newsroom
Newsroom

Στα σχέδια για το μέλλον, επικεντρώθηκε το ενδιαφέρον

Με το νεοσύστατο Εμπορικό-Βιοτεχνικό και Παραγωγικό Σύλλογο Δ.Ε. Θραψανού συναντήθηκε χθες, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, Μανώλης Φραγκάκης.

Όπως τονίστηκε, "η εποικοδομητική και γόνιμη συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα συναντίληψης και αισιοδοξίας για το μέλλον, με κοινό στόχο την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες του Θραψανού, ιδιαίτερα μετά το σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021". 

Τα μέλη του συλλόγου αποτελούμενα από την Ευαγγελία Αγγελάκη (Πρόεδρος), Καλλιόπη Πλουμάκη (Αντιπρόεδρος), Μαρίνα Πλουμάκη (Γραμματέας), Ιωάννη Καπαρουνακη (Ταμίας), Εμμανουήλ Λιπαράκη (Μέλος), εξέφρασαν την ικανοποίηση τους, μετά το πέρας της συνάντησης, δηλώνοντας ότι προσβλέπουν σε μία δημιουργική και ουσιαστική συνεργασία. 

«Ο κλάδος των επιχειρήσεων και καταστημάτων δέχτηκε πλήγμα με τον σεισμό και η σύσταση του Εμπορικού Συλλόγου Δ.Ε Θραψανού είναι στη σωστή κατεύθυνση για τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την τόνωση της εμπορικής κίνησης και της επισκεψιμότητάς τους. Η στενή συνεργασία του Δήμου με τον Σύλλογο για τη στήριξη και την ώθηση της επιχειρηματικότητας είναι δεδομένη», δήλωσε ο δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

 


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ