Με τον Μ. Θραψανιώτη τα είπαν οι αστυνομικοί του Λασιθίου

Με τον Μ. Θραψανιώτη τα είπαν οι αστυνομικοί του Λασιθίου

Τις προηγούμενες μέρες επισκέφτηκε στον Άγιο Νικόλαο το γραφείο της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Λασιθίου κ. ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗΣ Εμμανουήλ και συναντήθηκε με τον  Πρόεδρο ΚΑΡΤΣΑΚΗ Γεώργιο και τον Γενικό Γραμματέα ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ Μιχαήλ.

Όπως αναφέρει η Ένωση:

"Στην συνάντηση που έγινε, συζητήθηκε το πρόβλημα της σοβαρής έλλειψης αστυνομικού προσωπικού στις υπηρεσίες της Δ.Α. Λασιθίου, την έλλειψη σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και την αναγκαιότητα μεταστέγασης των Αστυνομικών υπηρεσιών Αγίου Νικολάου, Σητείας και Οροπεδίου. Δόθηκε έμφαση ότι αν το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας δεν ενισχύσει με επιπλέον Αστυνομικούς την Διεύθυνση μας, δεν θα είναι δυνατή η στελέχωση για την επαναλειτουργία του Α.Τ. Νεάπολης. Επίσης συζητήθηκε ότι οι Αστυνομικοί της Χώρας μας στην περίοδο των μέτρων για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του COVID-19, στάθηκαν για άλλη μία φορά στο ύψος τον περιστάσεων πλην όμως η πολιτεία μέχρι στιγμής δεν τους το έχει εμπράκτως αναγνωρίσει όπως έκανε σε εργαζομένους άλλων κλάδων .

Ο κ. Βουλευτής άκουσε με ενδιαφέρον τα προβλήματα που του τέθηκαν και τις θέσεις τις Ένωσης και δήλωσε την πρόθεση του να βοηθήσει, μεταφέροντας και αναδεικνύοντας αρμοδίως όλα τα ζητήματα που του τέθηκαν".

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ