Με τους αστυνομικούς του Λασιθίου συναντήθηκαν Οικονόμου - Νικολάου

Τί συζητήθηκε

Στον Άγιο Νικόλαο, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευη συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Βουλευτή Ν. Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Πλακιωτάκη, του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου, της Γενικής Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής κα. Νικολάου, του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγου Ρουτζάκη Αντώνιου, του Αστυνομικού Διευθυντή Λασιθίου Α/Δ κ. Καζαμία Εμμανουήλ και του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου Καρτσάκη Γεωργίου στην Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση: 

Σε μια ουσιαστική και σε πολύ καλό κλίμα, συζήτηση, ο Πρόεδρος αφού τους καλωσόρισε στον Νομό, παρουσίασε τους στόχους και τις ενέργειες της Ένωσης μας για διάφορα θέματα που απασχολούν το αστυνομικό Προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου.  Ειδικότερα αναλύθηκε η πρότασή μας, για την ένταξη των υπηρεσιών του Νόμου Λασιθίου στο καθεστώς «παραμεθορίου», προκειμένου οι Αστυνομικοί να λαμβάνουν ειδικά κίνητρα ώστε να εξαλειφθεί το φαινόμενο της απροθυμίας υπηρέτησης στο Νομό μας. 

Οι παρευρισκόμενοι, αφού άκουσαν με ενδιαφέρον τις θέσεις και τις προτάσεις της Ένωσής μας, πήρε τον λόγο ο Υφυπουργός και δήλωσε ότι θα εξετάσει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ένταξης  των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νομού σε αυτές τις παραμεθορίου, εκφράζοντας παράλληλα την διάθεση του να βοηθήσει στην επίλυση των άλλων θεμάτων που απασχολούν το αστυνομικό Προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου.

 

Δειτε επίσης:

Οικονόμου: Το καλοκαίρι του 2022 θα είναι έτοιμο το νέο σωφρονιστικό κατάστημα στη Νεάπολη

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ