Μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας από τα συνεργεία του Δήμου Χανίων και της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α.

Newsroom
Newsroom

Περισσότεροι από 35 τόνοι απορριμμάτων έχουν απομακρυνθεί ως τώρα

Ακόμα μια μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Χανίων και τη Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. σε περιοχές κεντρικά και συνοικιακά του Δήμου Χανίων.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα τα συνεργεία του Δήμου Χανίων και της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α., όπως έχει πλέον καθιερωθεί, προέβησαν σε εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού, αποψίλωσης και καλλωπισμού, αλλά και διατήρησης των σημείων επέμβασης τόσο στο κέντρο, όσο και σε συνοικίες του Δήμου μας.

Οι περιοχές που έχουν γίνει καθαρισμοί αφορούν στην περιοχή των Ρωσικών στρατώνων,  στην οδό Πόρτου και στον προμαχώνα του Αγ. Δημήτριου στην Παλιά πόλη, στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα και στο γεφυράκι Κυριάκου Γεωργακάκη, αλλά και στην οδό Αλμυρίδος στη Χαλέπα. 

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου και Προέδρος της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α., Μιχάλης Τσουπάκης επεσήμανε: «Μόνο από την οδό Πόρτου, απομακρύνθηκαν 20 τόνοι απορριμμάτων, που βάραιναν την καρδιά της παλιάς πόλης. Συνολικά από τις επιχειρήσεις  καθαρισμού σε διάφορα σημεία της πόλης, έχουν συγκεντρωθεί ως τώρα πάνω από 35 τόνους απορριμμάτων».

Οι εργασίες καθαριότητας αναμένεται να συνεχιστούν το αμέσως επόμενο διάστημα και στην ευρύτερη περιοχή της Χαλέπας και του Αγ. Ιωάννη.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ