Μεγάλη επιτυχία του Ομίλου Μπριτζ Ηρακλείου στο 8ο Διασυλλογικό Κύπελλο Κρήτης

Newsroom
Newsroom

Σημαντικές διακρίσεις

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 ολοκληρώθηκε στα Χανιά το 8ο Διασυλλογικό Κύπελλο Κρήτης με συμμετοχή αθλητών του ομίλου μας

Οι ομάδες του Όμιλου Μπριτζ Ηρακλείου κατέκτησαν τη πρώτη θέση στην κατηγορία 1-9 (Αποστολάκης Γ, Αποστολάκης Χ, Σαράντου Ε, Φλουρής Σ), την δεύτερη θέση στην κατηγορία OPEN (Ασημινάκης Μ, Κιαρούτζι Φ, Παχάκης Ν, Περισυνάκης Κ, Σηφάκη Ε, Φλουρής Γ) . 

mpr

Οι δραστηριότητες του ΟΜΗ υποστηρίζονται από την ναυτιλιακή εταιρία ΑΝΕΚ LINES, καθώς και από τον Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ).

mpr

Λίγα λόγια για το μπριτζ

Το μπριτζ είναι ένα πνευματικό άθλημα, αναγνωρισμένο από την Ολυμπιακή Επιτροπή και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Το μπριτζ προσφέρει μοναδικές πνευματικές προκλήσεις στους παίκτες του. Μαζί με το σκάκι, είναι τα μοναδικά πνευματικά αθλήματα που έχουν αναγνωριστεί από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει χαρακτηριστεί ως το «πιο διασκεδαστικό και πιο έξυπνο παιχνίδι που έχει επινοήσει ο άνθρωπος».

Το μπριτζ παίζεται με τράπουλα, αλλά αντίθετα με άλλα παιχνίδια με χαρτιά δεν είναι τυχερό παιχνίδι. Για να παιχτεί σε υψηλό επίπεδο απαιτεί ικανότητα συγκέντρωσης, μνήμη και ικανότητα συνδυασμού πληροφοριών για την εξαγωγή των σωστών συμπερασμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες για το άθλημα ή για τα μαθήματα, μπορείτε να επικοινωνείτε:

-Τηλεφωνικά: 6936852562, 6976434690

- email: [email protected]

- Μέσω των site μας:   www.fb.com/HeraklionBridgeClub

            https://heraklion-bridge.gr/

- Μέσω της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ: www.hellasbridge.org

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ