Μέσα από τη φυλακή κατάφερε να αποσπάσει πάνω από 320.000 ευρώ!

Newsroom
Newsroom

Απίστευτη υπόθεση εξαπάτησης ενός ανδρόγυνου - Δικογραφία σε βάρος 5 ατόμων, εκ οποίων δύο γυναίκες που είναι στη φυλακή

Μία απίστευτη υπόθεση εξαπάτησης ενός ανδρόγυνου εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών γυναικών και δύο ανδρών, με τις δύο από τις τρεις γυναίκες να είναι ήδη έγκλειστες στη φυλακή για ομοειδή αδικήματα! 

Σε βάρος των πέντε, έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εγκληματικής ομάδας, της απάτης κατ εξακολούθηση ,της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Πώς έγινε η εξαπάτηση - Τί αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία 

Όπως προέκυψε από την προανάκριση μία γυναίκα απευθύνθηκε σε ένα γραφείο ευρέσεως εργασίας  στα Χανιά αναζητώντας οικιακή βοηθό. Η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης με πειστικά επιχειρήματα και προφάσεις κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της εξασφαλίζοντας έτσι πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς και κάρτες της ιδίας και του συζύγου της.

Με αυτό τον τρόπο και κατά το χρονικό διάστημα από Ιανουάριο 2019 έως Μάρτιο 2022 ανωτέρω ημεδαπή, η οποία είναι σήμερα έγκλειστη σε Κατάστημα Κράτησης για ομοειδή αδικήματα, από κοινού με τέσσερις ακόμα ημεδαπούς (μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα επίσης έγκλειστη σήμερα σε Κατάστημα Κράτησης), κατάφεραν να αποσπάσουν από την ημεδαπή και το σύζυγό της σταδιακά το χρηματικό ποσό των 322.291 ευρώ .

 Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ