Μετά το πανευρωπαϊκό ρεκόρ, στόχος το Τόκιο για τον Μ. Γιακουμάκη

Μετά το πανευρωπαϊκό ρεκόρ, στόχος το Τόκιο για τον Μ. Γιακουμάκη

Τι λέει ο πρωταθλητής του Σωματείου "Μεγαλόνησος"

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Μανώλη Γιακουμάκη στη 1η ημερίδα στίβου Α.Μ.Ε.Α που πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο στάδιο το Σάββατο 29 Μαρτίου 2021.
Ο αθλητής του Σωματείου "Μεγαλόνησος" με επίδοση 37.70 μέτρα κατάφερε να πετύχει πανευρωπαϊκό ρεκόρ στην κατηγορία F64 στο ακόντιο!

Επόμενος σταθμός, όπως λέει κι ο ίδιος, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα το Μάιο 2021 στο Ολυμπιακό στάδιο και σε συνέχεια το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Πολωνία όπως και σε meetings που υλοποιούνται ανα τον κόσμο.

"Μεγαλύτερος μου στόχος οι Παραολυμπιακοί αγώνες στο Τόκιο", επισημαίνει ο ίδιος και τονίζει:

"Βέβαια, το έργο μας ήταν και είναι αρκετά δύσκολο εξαιτίας των καταστάσεων που επικρατούν. Παρόλα αυτά όμως, είμαστε αισιόδοξοι τόσο εγώ ,όσο και ο προπονητής μου κος Δημήτρης Τζιράκος και δουλεύοντας σκληρά, με τα λιγοστά εφόδια που διαθέτουμε, προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον προπονητή μου, καθώς και τους χορηγούς μου οι οποίοι είναι συνοδοιπόροι σ' αυτήν μου την προσπάθεια στηρίζοντάς τα βήματα μου όλα αυτά τα χρόνια: Περιφέρεια Κρήτης, Όμιλος εταιρειών  Creta Green και Ferias Travel".

Γιακουμάκης Μανώλης


Γιακουμάκης Μανώλης


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ