Μέτρα στήριξης ζητούν και οι υδραυλικοί

Μέτρα στήριξης ζητούν και οι υδραυλικοί

Επιστολή του Συνδέσμου Υδραυλικών Ν. Ηρακλείου

Στην επιστολή προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας, αναφέρεται:

"Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί , 

  Ο Σύνδεσμος Υδραυλικών Ν. Ηρακλείου Κρήτης εκπροσωπεί τους υδραυλικούς όλου του Νομού Ηρακλείου . Με την παρούσα επιστολή έχουμε σκοπό να σας επισημάνουμε ότι το επάγγελμά μας έχει εξαιρεθεί από τα θετικά μέτρα ενίσχυσης των επιχειρήσεων παρόλο που πλήττεται ανεπανόρθωτα από την υγειονομική κρίση που έχει προκύψει εξαιτίας της εξάπλωσης του COVID- 19. 

   Το επάγγελμα του υδραυλικού εκ φύσεως , απαιτεί άμεση επαφή με τους πελάτες μας  και τους προμηθευτές των υλικών μας , μέσα σε κλειστούς χώρους ( οικείες , ξενοδοχεία κ.α ) αλλά και σε μέρη που δημιουργείται συνωστισμός (εργοτάξια) . Έχει σταματήσει κάθε θερμοϋδραυλική εργασία για την προστασία και των ίδιων των υδραυλικών, των εργαζομένων μας  αλλά και τον πολιτών του Νομού μας . Δεν μπορούμε όμως να μην εργαζόμαστε και οι φορολογικές μας υποχρεώσεις να συνεχίζουν να μας βαραίνουν. Πως θα ανταπεξέλθουμε στην αποπληρωμή των μισθών και του ΙΚΑ των εργαζομένων μας, του ΦΠΑ, των ασφαλιστικών μας εισφορών και όλων των λοιπών φορολογικών μας υποχρεώσεων ενώ δεν μπορούμε να εργαστούμε ; Δεν μπορούμε να επιβιώσουμε όταν εξαιρούμαστε από κάθε θετικό μέτρο στήριξης . 

    Οι υδραυλικοί είμαστε πάντα εκεί για κάθε πολίτη σε ότι ζημιά προκύψει όταν μας ζητηθεί, θέλουμε και το κράτος τώρα να σταθεί για εμάς. Αιτούμαστε την ένταξη του ΚΑΔ 4322 στα θετικά μέτρα στήριξης ώστε να μην οδηγηθούμε στην εξαθλίωση του κλάδου μας , το κλείσιμο επιχειρήσεων και την αύξηση της παράνομης επαγγελματικής δραστηριότητας". 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ