Μία πρωτοβουλία που έγινε κύμα αλληλεγγύης!
Αφιέρωμα έκανε ο ΣΚΑΙ στην δράση της Κίτρινης Αποστολής στο Ηράκλειο.
Στην πρωτοβουλία του Δημήτρη Αποστολάκη για την ίδρυση της Κίτρινης Αποστολής αλλά και στη δράση της έκανε αφιέρωμα ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ.
Στο αφιέρωμα εξυμνείται η δράση του κ. Δημήτρη Αποστολάκη ενός οικογενειάρχη που μετά την καθημερινή του εργασία ως κούριερ φροντίζει και για τον συνάνθρωπο.
Η πρωτοβουλία του κ. Αποστολάκη να ξεκινήσει να βοηθάει οικογένειες του Ηρακλείου που έχουν ανάγκη το 2012 εξελίχθηκε σε μία συντονισμένη φιλανθρωπική δράση , σε ένα κύμα κοινωνικής αλληλεγγύης, την Κίτρινη Αποστολή.
Με τη βοήθεια τουλάχιστον 20 εθελοντών οικογένειες που έχουν ανάγκη δέχονται βοήθεια, όχι με χρήματα αλλά με αγαθά.
Βοήθεια δέχονται και τα παιδιά οικογενειών που έχουν ανάγκη καθώς με την αρωγή της Κίτρινης Αποστολής συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες.
Για τις δράσεις τις Κίτρινης Αποστολής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται και από το facebook.
- Η βελτίωση των αθλητικών υποδομών στο επίκεντρο της συνάντησης Ζερβού - Θραψανιώτη
- Μ.Όθωνας: Ο Πολάκης είναι τρολ του ΣΥΡΙΖΑ
- Συνοδική Επιτροπή θα "παρακολουθεί" τις εξελίξεις για το μισθολογικό των ιερέων